Overbragte fantastisk nyhed til manden: 'Troede jo nærmest, at der var en, der var død'

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinde fra Sønderjylland overbragte en fantastisk nyhed til sin mand, der fik sig lidt af en forskrækkelse.

Mest læste i dag

Det er ikke alle, der er så heldige at have store summer at rutte med, når de når pensionsalderen, men for et ægtepar i Sønderjylland bliver det ikke længere et problem.

Inden da fik manden dog noget af en forskrækkelse, da hans kone fortalte ham, at det fremover vil være slut med at modtage ældrechecken.

Heldigvis var det faktisk en god nyhed, der medførte det, for fremover vil der slet ikke være behov for en ældrecheck.

"Hahaha... Han troede jo nærmest, at der var en, der var død eller noget," fortæller kvinden, der heldigvis kunne berolige manden med, at det skyldtes, at de havde vundet 16 millioner kroner i Lotto, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Inden den gode nyhed blev overbragt til manden, var dagen dog startet på en lidt anden vis, da de fik sig en bid brød, mens kvinden tjekkede vindertallene i Lotto.

"Jeg siger så: 'Hold da op, det var nogen underlige tal. Der er ikke ét over 20!', hvortil min mand svarer, at man da er idiot, hvis man kun vælger tallene fra 1 til 20," siger kvinden.

På daværende tidspunkt havde kvinden dog ikke tjekket sin kupon, hvilket hun først gjorde senere, da hun sad for sig selv.

"Først senere, da min mand er gået, får jeg tjekket kuponen, mens jeg sidder med en kop kaffe og en klejne, og så vidste jeg ikke, om den klejne skulle den ene eller den anden vej! Jeg fór rundt på stuegulvet og kunne ikke fatte, at det var rigtigt!" fortæller hun.

Her fandt hun ud af, at hun havde alle syv rigtige, og at de var blevet intet mindre end 16 millioner kroner rigere.

Og her besluttede hun sig for, at hun ville lave sjov med sin mand, da han kom hjem.

"Du kan godt spare dig, du får ikke nogen ældrecheck mere," sagde hun til sin mand, der var tydeligt chokeret, og spurgte hvad årsagen var, hvortil hun svarede: "Jo, for den idiot, der har kuponen med tal fra 1 til 20…. det er mig!"

Kvinden fortæller også, at de altid har været meget sparsommelige, men alligevel ved kvinden ikke, hvad pengene skal gå til.

"Vi har været sparsommelige alle dage, og vi er ikke vant til at rutte med pengene. Men 16 millioner! Det er jo helt ubeskriveligt! Det er fuldstændigt vildt! Når først de penge står på min konto, så skal du bare vente og se!", siger hun, og fortsætter:

"Man skal nyde det, og jeg synes heller ikke, at man skal spare op til sine børn, for de tjener mere, end vi gjorde," siger hun, men afslører så, at der nok også falder lidt af til både børn og børnebørn.

Anbefalet til dig