Overraskelse før 'Vild med dans' finalen: Özlem og Thomas er tilbage på dansegulvet

Af: Mie M.B

|

22/11/2023

Nyheder
Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Det er ikke helt slut endnu for dette dansepar

Lige nu læser andre også

Selvom Özlem Cekic og Thomas Evers Poulsen forlod 'Vild med dans' lige inden finalen sidste fredag, får fansene alligevel chancen for at se dem indtage dansegulvet i Horsens til den store finale på fredag. Det skriver Her & Nu.

Thomas udtrykte sin begejstring på Instagram i en story sammen med Özlem, hvor de begge var tilbage i det velkendte træningslokale. "Onsdag er startet bedre end søndag, mandag og tirsdag, fordi vi er tilbage," udtalte han.

Selvom de missede finalen og endte på en flot fjerdeplads i semifinalen, er humøret stadig højt hos det dynamiske dansepar. I sidste uge delte de, hvordan de har udviklet et unikt venskab gennem 'Vild med dans'-rejsen.

De humoristisk dansere erklærede sig selv som "de ægte vindere, de ældste vindere, folkets vindere," selvom Thomas med et smil tilføjede, "Hvis vi havde været folkets vindere, var vi nok kommet i finalen, men man er nødt til at gribe noget af det, man kan, ikke?"

Selvom de ikke deltager i konkurrencen om trofæet, har parret allerede kastet sig over forberedelserne til deres optræden i finalen. Thomas skrev til sine følgere og spurgte, "Vi er gået i fuld gang med dansen til på fredag, men hvilken dans tror I, vi skal danse af alle de danse, vi har danset?"

Fans og seere kan derfor se frem til at genopleve nogle af parrets mest mindeværdige dansemomenter, når de vender tilbage til 'Vild med dans'-finalen og afslutter deres danserejse på en festlig måde.

Anbefalet til dig