Overraskende trick afsløres: Derfor har tequilaflasken hat på

23/6/20 09:15

Christian Granhøj Skouboe

Nu er tequila-hattens formål blevet klarlagt. Foto: Shutterstock
Langt om længe står det klart, hvad sombreroen fra en Sierra Tequila skal bruges til.

De fleste kender nok den lille røde sombrero, der sidder på toppen af flakserne med Sierra Tequailaen. Den hårdslående drink har i mange år været fast inventar ved ungdomsfester og andre festlige sammenkomster på tværs af det ganske land. 

Til stor overraskelse for mange viser det sig dog nu, at tequilahalsens lille hat ikke blot er til pynt. Den har faktisk et formål udover at være en, som din sjove ven - der har fået lidt for meget tequila - kan tage på og danse rundt med. 

Det er folkene fra mediet Ladbible.com., som har regnet tequila-hattens formål ud.

Havde du regnet den ud? 

Udover at være at sombreroen giver en flot finish til flasken på butikshylderne, så minder den også om, at den klare men hårdtslående drink stammer fra Mexico. Det er mexicanerne, der fandt ud af at udvinde saften fra de blå agave kaktusser, som så bruges til at lave den klassiske brændevin, som drikkes som shots eller som en del af en drink eller cocktail. 

Nu viser det sig, at hatten er nemlig perfekt, hvis du vil have salt i kanten af dit shot glas. 

Fremgangsmåden er lige til at gå til. Fyld salt i hatten, fugt shotglassets øverste kant og vend glasset over hatten, så er shottet serveret og du er klar til en munter aften med vennerne. Skål!