Overrasker danske fodboldfans: Tager kun 30 minutter

11/06/2021

Christian Granhøj Skouboe

Nu er der nyt til danske fodboldfans. Foto: Wolt
Et nyt samarbejde har set dagens lys

Mest læste i dag

I dag skrues der for alvor op for EM-feberen herhjemme. Fredag aften spilles åbningskampen mellem Tyrkiet og Italien. Det fortælles i en pressemeddelelse. 

"For nu kan du få den danske landsholdstrøje leveret lige til døren, præcis som når du får en pizza bragt ud. Et nyt samarbejde mellem Sportsmaster og udbringningstjenesten Wolt gør det nemlig muligt at få dine online indkøb bragt ud langt hurtigere, end du er vant til," skriver de to virksomheder.

"I princippet kan du bestille en landsholdstrøje gennem Wolts app lørdag eftermiddag, og så kan modtageren sidde kampklar og i de rød-hvide farver kl. 18, når det første fløjt lyder i kampen mellem Danmark og Finland."

”Vi er jo helt vilde med sport, og vi forstår godt, at det bare kan føles vigtigt, at have landsholdstrøjen på, når kampen går i gang. Og står man med hele familien på skovtur, kan man alligevel blive kampklar. Derudover kan det jo være en skøn overraskelse at sende en trøje ud til en fodboldglad ven. Sportsmaster har trøjen, og Wolt har ’benene’. Det er en vinderkombination,” siger Sarah Chu Twisselman, marketingsansvarlig hos Sportsmaster.

Fodboldsommer

 

Sportsmaster oplever en voksende interesse for den store fodboldbegivenhed, og derfor gør det nye samarbejde med Wolt også en forskel, mener Sarah Chu Twisselman:

 

”Det er vores ambition at have den allerbedste kundeservice og at være lige der, hvor kunderne har brug for os. I butikken eller online, og med det bedste udvalg – og med kombinationen af Sportsmasters store udvalg og Wolts hurtige, lokale service – kommer vi endnu et skridt tættere på at give kunderne, lige hvad de har behov for, lige når de har behovet.”

Det bliver muligt at bestille nationaldragten hos Sportsmaster via Wolts app i de 10 største byer rundt om i Danmark. Hos Wolt glæder man sig til at teste det nye initiativ og håber, at det kan være med til at sætte ekstra skub på den rød-hvide-fodboldfest.

“Danskerne tager den nye indkøbskultur til sig, som resten af verden gør i øvrigt. Vores tilbud om hurtig levering er jo udtryk for en bekvemmelighed, der gør en forskel i hverdagen. Vi tilbyder, at du kan få varer bragt ud på omkring en halv time, og det glæder os, at vi også kan hjælpe fodbolddanmark med at blive festklædt i en landsholdstrøje”, forklarer Jakob Bollerup, Retail Business Manager hos Wolt.

De første bestillinger på landsholdstrøjer til 499 kr. for voksne og 449 kr. for børn er allerede tikket ind i Wolts app, og samarbejdet med Sportsmaster begrænser sig ikke kun til landsholdstrøjer; en sommervenlig bøllehat i danske farver er også en del af sortimentet. 

Det bliver muligt at få leveret landsholdstrøjen via Wolts app i København, Lyngby, Roskilde, Odense, Kolding, Horsens, Esbjerg, Aarhus, Randers og Aalborg. Landsholdstrøjen kan desuden købes i alle +70 Sportsmaster-butikker samt på webshop.

Anbefalet til dig