Overrasker Stine fra Landmand søger kærlighed

15/02/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Anders Brohus/TV2
Stine fra den populære serie fik sig noget af en overraskelse.

Mest læste i dag

Parret havde ellers aftalt ikke at gøre noget særligt ud af dagen.

I går var det valentinsdag. Dagen, hvor blomsterhandler over hele landet har ekstra travlt.   Det var dog ikke blomster, som Niels Pors overraskede Stine Marthine Pedersen med. Men derimod kage og chokolade, og det ramte plet. Det afslører Stine i en story på Instagram.

“Niels går all in på det valentin der.” skriver hun og tilføjer, at parret ellers havde aftalt ikke at gøre noget særligt ud af dagen.

“Han ved, jeg elsker kager og fyldt chokolade,” skriver Stine Marthine Pedersen på Instagram til videoen, hvor Niels Pors overrasker med de søde sager.

Stine Marthine Pedersen og Niels Pors mødte hinanden i TV 2-programmet Landmand søger kærlighed, og da den sidste optagelse var i hus, valgte parret at flytte sammen i Aars, hvor Stine boede.

Siden er parret flyttet til Brørup i Sønderjylland, hvor Niels’ forældre har et landbrug, som han bliver en del af. Stine er startet på sin drømmeuddannelse som lærer.

Kærester i ni måneder

Det er ni måneder siden, at de to mødte hinanden på speeddate under optagelserne til Landmand søger kærlighed. Stine Marthine Pedersen var i tvivl om, hun ville deltage i programmet, men i dag er hun glad for, at hun sagde ja til det. 

“Siden er vi blevet kærester, har grint, nusset hinanden i søvn og lagt planer. Lad os blive ved med det. Når jeg siger, at jeg elsker dig, er det altid efterfulgt af et ‘nogle gange mere end andre’, fordi det er sandheden, ‘Nogle gange mere end andre, men dog altid’”, slår hun fast i sit seneste opslag på Instagram.