Overrasket Annette Heick: Nu er det faldet på plads

09/10/20 09:14

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Ditte Capion
Efteråret bliver en travl tid for tv-værten.

Der er gang i familien Heick i disse dage. Hver fredag danser Hilda Heick sig sved på panden, når hun deltager i TV2 storpopulære program Vild med Dans. Indtil nu har Keld og Annette været tilstede på sidelinjen, hvor de har grædt, grint og heppet på Hilda. Det er dog ikke kun sangerinden og danseren, der nu har travlt.

Det fortæller Annette Heick til Realityportalen. Selvom hendes forældre er på fornavn med hele landet, så er Annette også en populær vært og klummeskribent. Lige nu har hun en bog på vej, gearer op til at tage på turne i hele landet med showet Disco Tango. Desuden fortæller hun, at hun er overrasket da en masse ting netop er klappet, så danskerne snart kan se hende i flere forskellige shows på tv igen. 

Dukker igen op på tv

Arbejdet har været undervejs, men er først lige faldet på plads, fortæller Annette Heick. 

Det drejer sig om to nye shows og et tv-program på TV2, som Annette Hecik skal være med i. Det fortæller hun til Realityportalen. 

"Jeg er helt overrasket, for det hele er lige kommet på plads, og jeg kan ikke sige så meget om det endnu. Det har slet ikke noget med mig at gøre. Det har mere noget med Danmark at gøre. Jeg er faktisk ikke engang sikker på, hvilken programtitel de har valgt endnu. Det hele er så nyt," udtaler Annette Heick.

Skal du se med?