På trods af flere årtier i rampelyset: Nu taler Anders Lund Madsen ud

26/04/2023

Jesper Bengtson

Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Anders Lund Madsen sætter nu ord på noget, der vil overraske de fleste danskere.

Mest læste i dag

Anders Lund Madsen er qua sin uddannelse som journalist, og via sit kendte ansigt, vant til at omgås og interagere med mange andre mennesker.

Men det er ikke ensbetydende med, at han har let ved det.

Anders Lund Madsen talte nemlig med B.T. på pressedagen for Viaplay-serien 'The Journey – 15 dage i Nepal', hvor han har forklarede, at det sociale ikke altid har været lige let:

“For mig har det altid været lidt problematisk med hensyn til andre mennesker og det sociale er jeg ikke super god til”, udtaler han til avisen.

Den danske komiker og tv-vært, der har været en fast del af dansk underholdning i over tre årtier, udtaler også til B.T., at han trods alt er blevet lidt mere ‘vovet’ på sine ældre dage. 

Den i dag 59-årige Anders Lund Madsen er kendt for sin skarpe og satiriske humor, som han har optrådt med både på tv og på live-scener rundt omkring i det danske land. 

Udover sine mange optrædener har han medvirket i en lang række tv-programmer, herunder ‘Fangerne på fortet’, hvor han optrådte i rollen som vismand.

Anders Lund Madsen har modtaget adskillige priser for sit arbejde, herunder TV-Prisen og flere Zulu Awards, hvilket cementerer hans popularitet og kvalitet. 

Alt i alt har Anders Lund Madsen efterladt et stort aftryk på dansk underholdning og samfundet generelt, og hans skarpe humor og engagement vil sandsynligvis fortsætte med at inspirere og underholde i mange år fremover.