På trods af succesen: Nikolaj Jacobsen har helt bestemt ønske

Nyheder
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Landsholdstræneren har ikke mange punkter tilbage på ønskelisten - men ét punkt håber han kan blive en realitet.

Mest læste i dag

Der er ingen tvivl om, at Nikolaj Jacobsen er en populær herre i det danske land, og det er der god grund til.

Han skrev nemlig forleden håndboldhistorie med herrelandsholdet, da Danmark slog Frankrig i VM-finalen. Dermed blev det danske herrelandshold, med Nikolaj Jacobsen i spidsen, det første hold nogensinde til at vinde turneringen tre gange i træk.

Der er dog også en bagside af medaljen.

Med den store succes følger der også stor eksponering. Det er noget, Nikolaj Jacobsen har mærket en del til, skriver Ekstra Bladet.

“Nogle gange ville jeg ønske, at jeg kunne gå ud og spise, uden at der var så mange mennesker, der ville snakke eller have taget billeder”, udtaler han.

I samme interview udtaler Nikolaj Jacobsen også, at han ikke er totalt afvisende overfor, at han en dag vender tilbage til Tyskland som håndboldtræner. Men trods den store popularitet er han ikke skræmt væk fra Danmark endnu: 

“Hvis muligheden kommer, og jeg føler, at det er det rigtige at gøre, så vil jeg med glæde tage tilbage til Tyskland en dag”, siger han. 

Nikolaj Jacobsen har en nemlig en fortid i Tyskland, hvor han både har spillet aktivt som fløj i THW Kiel, og hvor han var cheftræner for Rhein-Neckar Löwen.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig