Påsken står for døren: Nu kommer der ny corona-opfordring til danskerne

Foto: Shutterstock

Påsken er lige rundt om hjørnet - og derfor kommer der nu en opfordring til danskerne.

Påskeferien venter - og lige om lidt, åbner mere af det danske samfund op igen. Danskerne kan igen se frem til at komme til frisøren og børnene kan komme mere tilbage i skole. 

 

For mange er påsken derfor sikkert et lyst og kærkomment vendepunkt, hvor man kan se frem til et par dejlige fridage - og ikke mindst, efterfølgende et mere åbent Danmark.

 

Dog betyder påsken også ofte, at danskerne rejser på kryds og tværs af landet, for at se familien. Derfor kommer der nu også en klar opfordring til danskerne.

Læs også

Landmand søger kærlighed vender tilbage: Aldrig set før i programmets historie

Udmeldingen fra Transportministeriet lyder på, at man bør undgå myldretid.

 

"Vi skal fortsat passe på os selv og hinanden også i forbindelse med den forestående påske. Jeg vil derfor opfordre til, at hvis du skal med kollektiv transport i påsken, så rejs så vidt muligt på de tider af døgnet og på de dage, hvor der er færrest mennesker i den kollektive transport," lyder det fra transportminister Benne Engelbrecht i en pressemeddelelse, hvor han også tilføjer:

 

"Derudover vil jeg endnu engang opfordre til at huske at holde god afstand til hinanden og bruge mundbind og håndsprit, hvis du skal afsted."

Kram i stedet for coronapas

Nu hvor det danske samfund åbner mere op, kan danskerne igen se frem til, at få ordnet lokkerne hos frisøren. 

Det kræver dog at man fremviser coronapas - det er nemlig et krav, at man kan vise en negativ coronatest, der ikke er mere end 72 timer gammel.

Det er dog ikke alle frisører, der synes at det er en god ide. Hos Natalia som har salon  Auralilja på Amager Strandvej i København. 

Her vil hun hellere have et kram.

“Glæder mig til at se jer efter påske. Jeg vil aldrig bede jer vise et coronapas eller en test hos mig. ALDRIG!” understreger Natalia, der derefter kommer med den opsigtsvækkende melding:

“I stedet kan i give mig et kram. Kys kram og kærlighed, det er livets herlighed,” skriver hun i sit opslag op Facebook.

Det kan du læse meget mere om her:

Læs også

Frisør vil ikke se coronapas - Vil have et kram i stedet

 

 

 

 

 

Læs også