Pædofil mand på TikTok: Fængslet

09/06/2022

Naja Radik

Foto: Shutterstock
Den perverse mand, Robert Moors på 36, forsøgte at manipulere piger helt ned i otte års alderen via TikTok.

Mest læste i dag

En uhyggelig pervers mand, er netop blevet dømt til fængsel i fire år efter, det kom frem, at han udnyttede piger helt ned til otte års alderen på TikTok. Det skriver DailyStar

36-årige Robert Moors brugte blandt andet TikTok til at få et af sine to ofre til at forklare, hvilket undertøj hun havde på. 

Den 12-årige fortalte, at det var Frost-tema fra Disney filmen Frost. Den syge mand bad hende derefter om at udføre seksuelle handlinger. 

Han fik også pigen til at bede sin bror om at vise hende hans kønsorganer i fem sekunder.

Tingene tog en endnu mere dyster drejning, da manden flyttede samtalen til mediet WhatsApp. 

Et andet offer, en pige på 10 år, blev også kontaktet på TikTok af Moors. Han spurgte hende, hvad hun var iført, og foreslog herefter, at hun smed sit undertøj.

De modbydelige beskeder blev opdaget, da den anden pige rystende og grædende henvendte sig til sin far og viste ham samtalen. 

D. 21. december 2021 blev Moors anholdt, og hans mobiltelefon blev beslaglagt. 

Da telefonen blev ransaget af politiet viste det sig, at telefonen indeholdt intet mindre end 95 videoer med seksuelt misbrug af børn, i den værste kategori, som omfatter skildringer af voldtægt af børn.

Børnene i de beslaglagte videoer var mellem seks og elleve år gamle.

Dommer Michael Gledhill QC fængslede ham i fire år og sagde:

“Du åbnede TikTok, du valgte to piger, der tilfældigvis var otte og tolv år gamle. Du talte direkte med dem, og du bad dem om, at gøre seksuelle ting, omend ikke de mest alvorlige seksuelle ting, men vi taler om mindreårige piger. Hvorfor gjorde du det? Til din egen seksuelle tilfredsstillelse.”

Moors erklærede sig skyldig i at have motiveret en pige på under 13 år til at deltage i seksuelle aktiviteter og at være i besiddelse af uanstændige billeder af børn.

Han vil være i sexforbryderregisteret på livstid, og blev idømt syv års tilhold mod at begå sig på internettet for at hindre, at han har adgang til børn og internettet.

Anbefalet til dig