Papkasse med chokerende indhold fundet ved Rema 1000

Nyheder
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Papkassen med det sørgelige indhold blev fundet ved en Rema 1000 i Odense.

Mest læste i dag

Mandag eftermiddag blev en chokerende opdagelse gjort i nærheden af en Rema 1000-butik.

Papkassen var nærmere forklaret placeret ved en gennemgang til Rema 1000's parkeringsplads, som ligger på Svenstrupvej i Skt. Klemens i den sydlige del af Odense. 

Det skriver Ekstra Bladet.

Politiet blev tilkaldt, men de har endnu ingen spor at gå efter og efterlyser derfor vidner, som kan have set noget mistænkeligt i området fra mandag morgen til tidlig eftermiddag.

Fyns Politi står nu overfor en svær opgave og beder offentligheden om hjælp til at opklare sagen.

I papkassen lå nemlig fire små hundehvalpe, som alle var døde.

Mens politiet arbejder på at finde svar, spekulerer mange på, hvad der kan være årsagen til denne hjerteskærende hændelse. De foreløbige undersøgelser tyder på, at de døde hvalpe er næsten nyfødte og ligner labradorhvalpe. 

Hvordan de er døde, er dog endnu uklart. Fyns Politi kan ikke udelukke, at de kan være døde af naturlige årsager.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig