Paprika Steen afslører: Mødte Helle Thorning-Schmidt i badet

PR - Lindberg Management. Foto: Klaus Vedfeldt

“Vi mødte hinanden nøgne i badet”, lyder ordene.

De to kvinder har kendt hinanden i snart 10 år og været veninder lige så længe. Det hele startede i badet, i fitnesscenteret på Nygårdsvej, hvor de begge trænede dengang. Det fotæller de til Ekstra Bladet, da de to var til premieren på den nye danske film Retfærdighedens ryttere. 

De to træner dog ikke længere, når de er sammen - i stedet bruger de tiden på at få vendt emner som klassesamfund, livet, politik, neglelak og mærketøj - det er de nemlig aldrig vokset fra, at interessere sig for, fortæller Paprika.

Læs også

LIGE NU: Mette Frederiksen udtaler sig om ny minister

Tumor i hovedet

Sidste år, var det dog et tungere emne, som der blev berørt - nemlig at Paprika havde fået en tumor i hovedet. Hun understreger selv at den sad i hovedet og ikke i hjernen - hvilket ifølge hende selv, med andre ord betyder, at hun “var heldig”. 

Paprika fortæller at oplevelsen med tumoren, har forandret noget i hende, hun føler sig blandt andet mere grounded nu. 

Som alle andre, har den 56-årige skuespiller også været påvirket af corona-pandemien. Hun bor alene og fortæller at den sociale afstand har været ensom. Men hun passer stadig godt på og holder hendes “boble”, for at passe godt på sin gamle far.

Helle Thorning-Schmidt bor normalt i London, men på grund af corona-pandemien er hendes verden også vendt på hovedet. Hun har nu været i Danmark i tre uger, da hun er strandet i København, på grund af mink-situationen. Alle fly fra København til London er nemlig stoppet - og selvom at den tidligere danske statsminister godt må rejse til London, da hun bor der, så venter hun lige lidt. Hun skal nemlig i to ugers isolation, hvis hun rejser tilbage nu.

Derfor har venindeparret nu ekstra god tid, til at ses og vende verdenssituationen.

Læs også

Efter stor mystik: Meghan Markle indrømmer at det var hende

 

 

 

 

Læs også