Paprika Steen ramt igen: Er blevet opereret

PR - Lindberg Management. Foto: Klaus Vedfeldt
Den populære skuespillerinde er blevet opereret, da der i forbindelse med et rutinemæssigt tjek blev fundet en tumor

Mest læste i dag

Den populære skuespillerinde Paprika Steen, der blandt andet er kendt for sine roller i 'Festen', 'Den Eneste Ene', 'Vikaren' og 'Applaus', blev for to år siden ramt af et stort chok.

Her fandt hun nemlig ud af, at hun havde en tumor i hjernen. Det var heldigt, at den blev opdaget, da det var ved en ren og skær tilfældighed. Størrelsen og placeringen på tumoren gjorde det dog alvorligt, og den måtte opereres væk med det samme.

Siden dengang har den danske skuespillerinde gået til regelmæssige tjek. For et stykke tid siden fandt lægerne ud af, at endnu en tumor var opstået, og denne var man også nødt til at operere væk. Det skriver ugebladet Her & Nu ifølge Avisen.dk.

"Jeg har ikke været syg, jeg har bare fået den anden ud... Det var ikke så dramatisk, men det var stadigvæk en operation," fortæller den nu 56-årige skuespillerinde til Her & Nu.

Ugebladet skriver også, at den første tumor, som blev opdaget og fjernet for to år siden, havde en størrelse, der kunne sammenlignes med et hønseæg. Denne tumor sad desuden bag det ene af hendes øjne.

Den anden tumor, der blev fjernet i foråret, var dog ikke nær så stor. Ikke desto mindre var det dog nødvendigt at fjerne tumoren, hvorfor Paprika Steen igen har været på operationsbordet.

Paprika Steen, der egentlig er døbt Kirstine Steen, er en af de mest populære skuespillerinde i Danmark. Det kan ikke blot ses på antallet af roller, hun har spillet gennem sin karriere, men også på det faktum, at hun har vundet flere Bodil- og Robert-priser.

Anbefalet til dig