Par der måske har samme far har taget DNA-test: Nægter at stoppe forholdet

01/7/22 08:42

Naja Radik

Foto: Instagram / @mercedesxstewart
Carley og Mercedes har været kærester i to år. De indså for nylig, at de måske har den samme far. De har nu fået taget en DNA-test og nægter at sætte deres kærlighed på hold.

Et par, der gik viralt for at dele, at de måske har den samme far, har endelig taget en DNA-test. 

De nægter at sætte deres forhold på pause, mens de venter på resultatet. 

Carley og Mercedes er midt i tyverne, de har været kærester i to år, og har været uadskillelige, lige siden de mødte hinanden på en bar. 

De to brunetter, har tilbragt hverdagen med hinanden og har endda startet en fælles OnlyFans, for at vise den mere intime side af deres forhold. 

Foto: Instagram / @mercedesxstewart

Foto: Instagram / @mercedesxstewart

I dyb kærlighed, besluttede parret fra Ontario, Canada, at invitere deres mødre over. 

Dette møde med mødrene, bragte dog andet med sig, end bare kvalitetstid.

Mødrene fortalte om deres storhedstid og deres vilde ungdom og smed derefter bomben om, at de begge havde været sammen med den samme mand. 

Det betyder, at Carley og Mercedes, måske har lidt mere tilfælles, end først antaget. 

Parret mener nu, at de kunne være halvsøstre, og har endda fået at vide, at de ligner tvillinger.

Nu har det, potentielt beslægtede par, i et interview med Daily Star, delt, at de har fået foretaget en DNA-test og ikke har tænkt sig, at pause deres forhold, på trods af, at de ikke kender resultaterne endnu.

Det forelskede par sagde: 

“Vi mødtes på en bar og har tilbragt hver dag sammen siden da.”

“Vi startede vores OnlyFans sammen under pandemien lavede vores TikTok-konto kort efter det! Vores OnlyFans viser den mere intime side af vores forhold.”

Selvom den saftige side af deres forhold, kun er for deres abonnenter på OnlyFans, har de også valgt, at åbne op for deres mulige familieforhold på TikTok. 

Mercedes og Carleys 826.000 følgere, er ivrige efter at vide, om de deler et stærkere bånd end først antaget.

Her fortalte de, at de havde deres mødre på besøg en aften, og fordi de alle er fra samme hjemby, talte de om steder og mennesker, de plejede at hænge ud med i gamle dage.

De dokumenterede sig selv, tage DNA-testen for deres følgere på TikTok, men følgerne må muligvis vente lidt endnu på resultatet.

De fortæller, at de sendte testene af sted for en uge siden og at det kan tage to til seks uger, at få resultaterne. Det kostede mere end 2000 kroner at få foretaget disse tests. 

Da de blev spurgt om, om de vil blive sammen, hvis resultaterne kommer tilbage og siger, at de er beslægtede og faktisk er halvsøstre, veg parret tilbage fra at svare - for nu.

De tilføjede: 

“Dette er et virkelig svært spørgsmål, især fordi vi har tusindvis af eksterne meninger, men vi har besluttet, at holde dette svar for os selv, indtil vi kender resultaterne.”

De fortæller også, at reaktionerne har været meget bedre, end de havde forventet.

“Mere end halvdelen af de kommentarer vi får, er positive og støttende, men vi har selvfølgelig også modtaget negative og hadefulde kommentarer.”