Parti laver stor brøler: Tog fejl af Dannebrog og fransk flag

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er tale om en stor brøler.

Mest læste i dag

Kampagnen, som De Konservative har været ude med, har én klar besked: Der skal kun flages med Dannebrog i Danmark.

Billedet, de har brugt i den forbindelse, er bare ikke det rigtige - for det er ikke Dannebrog!

Flaget har nemlig et hvidt kryds i midten, hvorfor der ikke er tale om Dannebrog længere, men i stedet flaget for den forhenværende franske region Savoyen.

Der skulle da heller ikke gå længe, før en hel række Facebook-brugere havde skrevet i kommentarfeltet, at der altså var tale om en brøler. Siden har De Konservative rettet det og partiets pressechef Fillip Lauritzen beklager fejlen:

"Kære alle. Vi har nu fået rettet på korset i flaget. Det var klart en fejl, at vi ikke fik det lavet bedre i den grafiske afdeling. Det er vi kede af," skriver han i en kommentar.

Partiet kom lørdag ud med foreslaget om, at man skal have en særlig tilladelse, hvis man ønsker et flage med andre flag end Dannebro.

Forslaget kommer efter en afgørelse i Højesteret i juni, der har gjort det muligt at flage med fremmede nationers flag.

"Jeg tror, vi alle sammen blev overrasket af højesteretsdommen, der viste, at man godt må flage med alle mulige andre flag."

"Vi vil med vores forslag gå tilbage til den ordning, hvor det kræver en særlig tilladelse med andre flag," kom det fra partiets formand Søren Pape Poulsen (K) ifølge B.T.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig