Pas på: Kvinde snydt for 220.000 kroner

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hun blev franarret et stort beløb over telefonen.

Mest læste i dag

Der er flere og flere ældre borgere, der bliver udsat for svindel over telefonen ved at få dem til at oplyse kortoplysninger eller overføre penge til andre konti.

Nu er det sket igen.

Senest er det en 72-årig kvinde fra Ringsted, der blev kontakten af en svindler, der udgav sig for at være kriminalassistent.

Hun blev overtalt til at overføre cirka 200.000 kroner til manden, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i sin døgnrapport.

Politiet melder derfor igen ud, at man skal tænke sig om, hvis man bliver kontaktet og bedt om at oplyse personlige bankoplysninger.

"Hverken banken eller politiet kontakter nogensinde borgerne på den måde. Svindlerne er meget veltalende og udnytter typisk den forvirring, der opstår, når de ringer og påstår, at ens penge er i fare for at blive stjålet her og nu. Vi opfordrer fortsat folk til at snakke med deres ældre pårørende om risikoen for at blive svindlet," kommer det.

I oktober modtog Østjyllands Politi tre anmeldelser fra ældre borgere, der var blevet udsat for lignende svindelsager.

Svindlerne går målrettet efter ældre og får dem til at overføre store beløb.

Alene i år er ældre sammenlagt blevet franarret 56 millioner kroner.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig