Pelle Hvenegaard modtager værst tænkelige besked: "Det var bare det, der ikke måtte ske"

16/3/22 08:45

Sarah Steenfeldt

Foto: René Schütze/Fotograf René Schütze/Ritzau Scanpix
Tv-vært og skuespiller Pelle Hvenegaard fik beskeden i sidste øjeblik.

Alt var sandsyndligvis pakket og klar. 

Men dagen før at turen skulle have gået til solrige og varme Thailand, tikkede den værst tænkelige besked - coronatesten kom retur positiv.

Det fortæller Pelle Hvenegaard nu om på sin Instagram-profil.

"NEJ, NEJ, NEJ!! Det var bare det, der ikke måtte ske.  Én dag før vi skulle afsted til Thailand, testede jeg positivt. ALT ramlede dermed, og vi var nødt til at udskyde turen," fortæller han i et opslag.

Dog befinder han sig nu - langt om længe - i Thailand sammen med sin hustru Caroline Hvenegaard og sin 6-årige datter Ukhona i Thailand. 

"Vi kom dog afsted, og nu kan du i vores podcast, “Børn i Bagagen” komme med til det dejlige land - og bland andet høre, hvad man gør, efter man har sagt “SHIT og FUCK”, når sådan et testresultat triller ind…," fortæller han. 

På Pelle Hvenegaards story på Instagram er der også delt en række billeder fra familiens oplevelser i landet.

Planer ændret 

Ifølge Pelle Hvenegaards Instagram-profil rejste familien afsted den 12. februar. 

Her er der nemlig delt et billede af familien, som er klar til at stige på flyet.

"Det er lidt svære tider at rejse i for tiden. Vi skulle oprindeligt have været i Australien og New Zealand nu, men de har været hermetisk lukkede de sidste par år. Så vi valgte Thailand i stedet. Vi har været der masser af gange, og selvom vi godt kan lide at opleve nyt, så er det altid en vinder," lyder det i den forbindelse fra Pelle Hvenegaard som fortsætter:

"Skæbnen ville så, at Australien åbnede op i løbet af ugen, og det tager vi så med i et par uger, nu hvor vi er igang (nyt land for os og det sidste kontinent vi mangler på checklisten)." 

Du kan følge familiens rejse på Instagram.