Pernille Blume smittet med corona igen

Foto: Shutterstock.com
Den danske svømmestjerne Pernille Blume er igen blevet smittet med coronavirus.

Mest læste i dag

Den danske svømmer Pernille Blume er blevet smittet med coronavirus. Det er uheldigt, men faktisk er det ikke første gang, at hun er testet positiv med den smitsomme virus.

Det gjorde hun nemlig også tilbage i april i år, hvor det gik ud over hendes træning. Det betød nemlig, at hun var nødt til at isolere sig.

"Jeg har været syg med coronavirus, og nu har jeg det endelig bedre. Det har været ret hårdt og langt. Det har været svært at være isoleret," lød det dengang fra Pernille Blume i en video, som hun delte på sin Instagram.

Nu er den 27-årige svømmer så igen blevet smittet med coronavirus. Det betyder naturligvis, at hun er nødt til at tage endnu en tørn i selvisolation, så hun ikke smitter andre med virussen.

Pernille Blume har selv afsløret på sin Instagram, at hun er blevet smittet med coronavirus endnu engang. Det sker i en story på det sociale medie.

"Endnu en omgang corona på mindre end et år. Heldige mig," lyder det fra Pernille Blume, hvilket hun har fulgt op med en emoji, der tager sig til hovedet.

Foto: Instagram

Hendes Instagram-story byder også på et billede af hende selv. Her er det tydeligt at se, at hun ikke er specielt begejstret over, at hun igen er blevet smittet med coronavirus.

Det fremgår ikke af hendes story på det sociale medie, hvornår hun er blevet testet positiv med den smitsomme virus.

Derfor vides det ikke, om det først er i dag, at hun er testet positiv, eller om hun har besluttet først at dele nyheden i dag.

Anbefalet til dig