Pernille Nygaard afslører noget på Janni Rees vegne: Om få uger sker det

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Det sker inden for få uger.

Mest læste i dag

Janni Rees veninde, Pernille Nygaard, der blandt andet er kendt for at have deltaget 'Paradise Hotel', har netop sat jurakarrieren på pause for at kunne udforske andre sider af sig selv.

Hendes beslutning om at forlade advokatbranchen - kun to år efter hun blev uddannet jurist - sker i kølvandet på, at hun har reflekteret over, hvad hun vil bruge sit liv på:

"Man lever kun en gang, og jeg gider ikke sidde på et advokatkontor om 20 år og tænke: 'Var det egentlig det?'. Jeg synes, man skal udforske sig selv og se, om man er det rigtige sted", siger hun.

Det skriver SE og HØR.

Pernille Nygaard løfter dog allerede nu sløret for, hvad hun skal lave i fremtiden - og det inkluderer hendes gode veninde, Janni Ree:

"Jeg har startet nogle ting op sammen med Janni, som kommer til at ske her i 2024. Men vi kan første sige noget om nogle uger", sagde Pernille, da SE og HØR talte med hende i Dagmar Teatret onsdag aften i forbindelse med den nye dokumentar 'Bendtner'.

Udtalelsen har sat gang i spekulationerne, og mange venter spændt på at finde ud af, hvad den dynamiske duo har i ærmet.

Med Pernilles udtalelser og det faktum, at hun og Janni Ree er godt i gang med at forberede noget nyt, står det klart, at der bliver brygget på noget godt.

Om det bliver på skærmen eller i en anden sammenhæng, forbliver et mysterium lidt endnu.

Dog tror SE og HØR, at de vil være at finde på skærmen. De spurgte nemlig Pernille Nygaard ind til, om det nye projekt havde noget med TV at gøre, og her lød svaret, at der "også" var andre ting på tegnebrættet.

Fans og følgere er på kanten af deres sæder i spænding over, hvad fremtiden vil bringe for de to kvinder.

Du kan se duoen på den røde løber herunder.

Anbefalet til dig