Afslører: Her er Kåre Quists nye flamme

Af: Thea Andersen

|

23/08/2023

Nyheder
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Nu viser Kåre Quist sin nye flamme frem på Instagram.

Lige nu læser andre også

Det er godt fire måneder siden, den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Pernille Nygaard og nyhedsværten Kåre Quist sluttede deres korte romance, men nu tyder det på, at de begge er blevet ramt af Amors pil igen.

Blot et par måneder efter bruddet, kom det frem, at den tidligere realitystjerne havde fundet sammen med en gammel flamme igen. Det løftede hun selv sløret for på Instagram, hvor hun delte en lang og rørende kærlighedserklæring til sin tidligere kæreste, som hun var sammen med i syv år og endda var forlovet med.

Men det er ikke kun Pernille Nygaard, der er kommet videre fra den korte romance.

Ifølge SE og HØR har Kåre Quist nemlig kastet sin kærlighed på Christina Odorico, som mange nok kender fra TV3s datingprogram 'For lækker til love', hvor hun var en fast inventar i første sæson, der blev sendt i 2011.

De to turtelduer blev spottet sammen fredag, hvor de ankom på Gilleleje Badehotel i Nordsjælland.

Instagram afslører han også selv, at han har været på weekendtur sammen med 'For lækker til love'-baben.

"Kæmpe afsløring! Læs det før Se og Hør! Vi gik ned ad en trappe da vi fejrede @christinaodorico fødselsdag forleden. Og hun så meget bedre ud end mig. Næppe en afsløring:) @gillelejebadehotel gillelejebadehotel," skriver han til et billede af Christina Odorico, der er iført en smuk, lang kjole.

Se billedet herunder.

Over SE og HØR lægger han heller ikke skjul på, at de ses 'en hel del'.

"Jeg gør egentlig alt for at holde mit privatliv privat – og ikke trætte læserne med, hvem jeg spiser middag med. Men det ligner unægtelig mig på de billeder. Og Christina er det bedste selskab, man kan tænke sig. Udover det vil jeg rigtigt gerne holde mit privatliv for mig selv," siger han til mediet.

Du kan se flere billeder af Kåre Quist og Christina Odorico sammen her.

Anbefalet til dig