Pernille Vermund kritiserer DR efter grove beskyldninger

Pernille Vermund langer ud efter DR, som hun mener, er for langsomme til at reagere.

"Jeg måtte varsle mine børn. Jeg har sagt til dem, at der kommer nogle historier, hvor mit navn kobles sammen med racisme og har forklaret dem, at det kommer af det program."

Sådan siger Pernille Vermund, da hun snakker med SE og HØR om det nye afsnit af "Gift ved første blik", som indtil i går indeholdte udtalelser om, at hun er racist, hvorfor hun har advaret sine tre sønner om den mediestorm, de kan stå overfor.

Læs også

3-årig dreng mister livet efter ulykke i ​​daginstitution

I den oprindelige udgave af ugens afsnit, der blev sendt ud til pressen i mandags, indgik en kritisk udtalelse om Pernille Vermund, som dog i går aftes blev klippet ud for at censurere en diskussion mellem to unge kmennesker3. 

Men det mener Nye Borgerlige-formanden er sket for sent. 

"Det er groft. Og jeg synes, det er voldsomt, at DR er så længe om at reagere på det her. Man skulle tro, de har haft set afsnittet. Det kunne være interessant at finde ud af , hvad der får dem til at reagere i går," siger Pernille Vermund to SE og HØR. 

Mediet forsøger sågar at fiske en forklaring ud af DR, der svarer, at udtalelsen ikke var forelagt for hende, hvorfor man har valgt at fjerne det fra udsendelsen. 

Pernille Vermund har dog fortsat ikke fået nogen forklaring fra hverken DR, Snowman Productions, som er produktionsselskabet bag programmet, eller Geelmuyden Kiese, som er det PR-bureau, DR bruger i forbindelse med "Gift ved første blik".

Det er dermed ikke blevet fjernet efter Pernille Vermunds ønske. 

Læs også

Silas Holst med stor afsløring: Kaster sig ud i nyt projekt