Pernille Vermund om jul med sin mand: Kan ikke forestille sig at holde det sammen

21/12/20 10:20

Sarah Steenfeldt

Foto: Ft.dk/ Fotograf Sten Brogaard.
Nu afslører politikeren, hvorfor hun og manden Lars Tvede ikke holder jul sammen.

Juletraditionerne er vigtige for Pernille Vermund, som er partileder for for Nye Borgerlige. Det ligger helt fast, hvor og hvordan julen afholdes - og det skal der ikke pilles ved. Det fortæller hun nu, i et interview med HER & NU

Til bladet fortæller hun, at hun elsker julen og juletraditionerne - derfor holdes julen også på helt samme måde, næsten hvert år. 

Lille juleaften, juleaften, første juledag og anden juledag, holdes i Pernille Vermunds familie. Juleaften holdes fast hos hendes far, hvor han står får anden, mens Pernille står for risalamande, mens søsteren står for kartoflerne og æbler med ribsgele. 

Tilbage i 2011 blev Pernille Vermund skilt fra sin mand, som hun har sønnerne Storm, Bjørn og Viggo med. Heller ikke dét, skulle sætte en kæp i hjulet for juletraditionerne, for de to valgte, fortsat at holde julen sammen. Det gjorde de for børnenes skyld. 

Kan ikke forestille sig at holde jul sammen

Det har de dog besluttet at stoppe med nu, og for to år siden, besluttede de fremover at holde jul hver for sig. Den beslutning blev taget på baggrund af, at børnene er ved at blive store og at de begge har fået nye partnere - men netop den nye partner, skal heller ikke danse med rundt om juletræet i år.

Sidste år blev Pernille Vermund gift med Lars Tvede, men det betyder dog ikke, at de to skal holde jul sammen.

“Jeg skal ikke fejre jul med Lars. Han har et hus i Verbier i Schweiz, hvor han er fra december til april, og der skal han fejre jul med sine to døtre,” fortæller Pernille.

“Jeg er så traditionsbunden, at jeg virkelig værner om mit eget i julen, så på nuværende tidspunkt kan jeg ikke forestille mig, at vi skal holde jul sammen,” fortsætter hun.

Hun er dog ikke afvisende overfor, at tingene kan komme til, at se anderledes ud i fremtiden. Parret har været udfordret på at ses, mens coronavirussen har hærget i verden. Derfor er Lars på besøg hos Pernille her inden jul og de to tilbragte også sommeren sammen.