Person død under oprydning af Roskilde Festival: Nu er der nyt

Af: Kasper Rud

|

12/07/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Der er nyt fra politiet.

Lige nu læser andre også

Årets Roskilde Festival er nu afviklet, og det betyder, at det helt store oprydningsarbejde er i fuld gang.

Under oprydningsarbejdet til festivalen, som er kendt for god stemning og højt humør, er der dog sket en tragisk hændelse, som har rystet hele landet.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser nemlig på det sociale medie X, at en person er afgået ved døden, mens oprydningen fandt sted.

"Vi er til stede på det tidligere teltområde på Dyreskuepladsen i Roskilde. Under oprydningsarbejdet på pladsen ramte kørende traktor en person som befandt sig på stedet. Personen blev efterfølgende erklæret død," skriver politikredsen, der i et opfølgende opslag tilføjer:

"Vi foretager undersøgelser på stedet og arbejder på at fastslægge, hvilke omstændighederne der gik forud for ulykken. Den afdøde person er endnu ikke identificeret, men formodes at være udenlandsk statsborger."

Lige nu arbejder politiet ud af, at der er sket en ulykke. Hvis man har set eller hørt noget, der har relevans for sagen, bør man tage kontakt til politiet på telefon 114.

Til SE og HØR siger vagtchef Lasse Jensen, at der ikke er noget, der tyder på, at manden har været ansat af Roskilde Festival.

"Det er jo et offentligt område, så alle må bevæge sig frit derude," siger han.

Den 52-årige polske mand, der torsdag døde i forbindelse med oprydning efter Roskilde Festival, var eftersøgt som en savnet person af Nordsjællands Politi.

Det skriver TV 2.

Politiets teori er lige nu, at den 52-årig mand havde gemt sig under de ting, der var at finde på pladsen i det øjeblik, hvor han blev kørt over.

Anbefalet til dig