Peter Ingemann advarer: "Det er stærke sager"

30/08/2021

Sarah Steenfeldt

Peter Ingemann er især kendt fra TV 2 programmet Størst. I et afsnit besøger han blandt andet verdens største jernmine i Kiruna, i Sverige. Du kan se Størst på TV 2 Play. Foto: Heartland / TV 2
Nu lyder der en advarsel fra den populære tv-vært.

Mest læste i dag

Nu er det snart tæt på, at Peter Ingemanns bog ryger på gaden. Den er nemlig på vej i trykken hos forlaget og til november kan bogen købes. 

Der lyder dog i den forbindelse, en lille advarsel fra den populære tv-vært.

"Så ryger min bog i trykken hos Gyldendal - skal lige have aller-allersidste korrektur og så afsted," skriver Peter Ingemann i et opslag på sine sociale medier - og det er her, at der også lyder en advarsel:

"Jeg advarer! Det er stærke sager," lyder det, hvor der også tilføjes:

"Bogen er semi-autentisk, nok mere autentisk end semi……desværre... Hahaha."

En "brun julekalender"

Tidligere i år annoncerede Peter Ingemann, at bogen var på vej - og, at den med alt sandsynlighed ville komme til jul. Som en "brund bodega julekalender".

"Bogen kommer, hvis alt går vel ud til jul. Ja, det bliver en brun bodega jule-kalender uden nisser og trolde, men med masser af sex og sprut og hessian....Nu må vi se om der er interesse for den. Den får i hvert fald fuld gas, jeg hygger mig voldsomt og det overrasker mig, hvor lidt jeg egentlig behøver at digte," lød det dengang. 

Tilbage i 2019 lukkede værsthuset Den Gyldne Hest i Silkeborg, som i 50 år langede øl over disken. Et ‘legendarisk’ sted bliver det beskrevet som, og der er også mange af Peter Ingemanns følgere på Instagram, der glæder sig til at læse bogen om den brune bodega. 

“Jeg skal helt sikkert læse din kommende bog.”

“Glæder mig til at læse den OG grine højt.”

“Den vil jeg glæde mig til. Du skriver skidegodt.”

Sådan lød blot nogle af kommentarerne, da tv-værten annoncerede sin kommende bog. 

 

 

Anbefalet til dig