Peter Ingemann afslører stor nyhed: Kommer til næste år

14/09/2021

Sarah Steenfeldt

Peter Ingemann er især kendt fra TV 2 programmet Størst. I et afsnit besøger han blandt andet verdens største jernmine i Kiruna, i Sverige. Du kan se Størst på TV 2 Play. Foto: Heartland / TV 2
Nu løfter Peter Ingemann sløret og afslører, at han netop nu arbejder på et nyt program der kommer til næste år.

Mest læste i dag

På sin Facebook-profil har Peter Ingemann delt en række billeder af sig selv, hvor man kan se han er på optagelse. 

Omgivelserne viser et gammelt slot eller en ruin - men mere er der heller ikke afsløret i de tre billeder.

Til billederne skriver den populære tv-vært:

"Ja, der var knap så meget at smile af, da vikingerne kom til klosteret på Lindisfarne i England den 8. Juni 793. De forsvarsløse munke blev slagtede og berøvet for kirkens dyrebareste skatte. Angrebet sendte chokbølger ned i gennem det kristne Europa. De næste 300 år blev vi i England - og det gik ikke stille for sig."

Opslaget har allerede kastet en del reaktioner af sig - og en af dem kommer fra en fan, der nægter at gå i uvished frem til næste år.

"Du kan fandme ikke ligger en teaser op, af et program du er ved at indspille, uden at løfte sløret for hvornår det ca. kommer på tv eller hvad programmet hedder. Tænk dog på dine stakkels fans, sådan en som mig, som er ved at dø af nysgerrighed," lyder det.

Kommer i det nye år 

Og Peter Ingemann lader skam heller ikke sin fan hænge. Han svarer nemlig direkte til vedkommende:   "Smil. Det kommer i det nye år. Det kommer til at handle om de danske konger."    Alt tyder på, at programmet får en varm modtagelse. I kommentarfeltet er det allerede strømmet ind med begejstrede kommentarer.   "Det glæder jeg mig mega meget til at se."    "Kanon glæder mig helt vildt."

"Glæder mig elsker historie."

Ovenstående kommentarer er blot et lille udpluk af de mange kommentarer til opslaget.    Hvornår programmet præcist kommer til næste år, er Peter Ingemann dog ikke mere specifik omkring - dog kan man sikkert godt antage, at programmet kommer på TV 2.
     

 

Anbefalet til dig