Peter Ingemann deler glædeligt gensyn

Peter Ingemann hilser på nogle af de lokale på vej fra Hanstholm til Vejlby Klit her i "Ingemann og Vestkysten'"Heartland/ TV 2

Peter Ingemann har sat kursen mod Bornholm - og det betyder et glædeligt gensyn.

Gennem flere programmer har danskerne kunne følge Peter Ingemann, på tur rundt i Danmark. Turen har foregået på den røde Puch Monza Juvel, hvor han har besøgt lokal samfundet rundt omkring i Danmark. 

 

Sikkerheden skal naturligvis være i top når man kører afsted på Puch - derfor har Peter Ingemann også gennem programmerne været iført sin gule knallerthjelm.

Læs også

Får særlig gave af kronprins Frederik

Netop omtalte hjelm måtte den populære tv-vært sætte til salg, efter programmet "Ingemann, Fyn og Lolland-Falster", da et af programmerne resulterede i en større udgift for Assens Kommune. Her kom Peter Ingemann nemlig forbi på den lille by Snave på sin tur - og de fleste husker sikkert den ikoniske "Polle fra Snave", der for mange år siden var med i Sonofon reklamerne og siden fik sin egen film. 

Lover at sove med den under hovedpuden

Dengang da Polle var på sit højeste, blev der stjålet en del Snave-byskilte - og det kom Peter Ingemann til at nævne i sit program, hvilket satte en ny bølge i gang. Som et plaster på såret solgte han derfor sin hjelm på aktion. Snave Kommune takkede nej til penge, så derfor donerede Peter Ingemann den ene halvdel til Snave byfest og den anden halvdel til Blå Kors.

 

Nu er optagelserne til endnu et program skudt i gang - og denne gang er det Bornholm som Peter Ingemann indtager på sin røde Puch Monza Juvel. 

 

Det betyder også et gensyn med den karakteristiske gule hjelm, for den er der nemlig nu et gensyn med. Det fortæller Peter Ingemann på sin Facebookprofil.

Læs også

Højsæson for dyr fejl: Lige nu sker det for flere bilister

"Så er vi dælme igang. Hjlem lånt af dejlige Bornhomer-Michael, der mødte mig på havnen i solskin. Jeg lover at sove med hjelmen under hovedpuden, den er immervæk 50.001 kr værd," lyder det fra ham.

 

Du kan se hele opslaget her:

 

 

 

Læs også