Peter Ingemann: “Det gør sgu lidt ondt”

02/12/20 13:43

Sarah Steenfeldt

Peter Ingemann er især kendt fra TV 2 programmet Størst. I et afsnit besøger han blandt andet verdens største jernmine i Kiruna, i Sverige. Du kan se Størst på TV 2 Play. Foto: Heartland / TV 2
Sådan lyder meldingen fra den populære tv-vært.

I et opslag på Instagram afslørede Peter Ingemann mandag, at han skulle indlægges og opereres. Årsagen til operationen, var såkaldt indeklmeningssyndrom, som drillede begge skuldre. Derfor tog den folkekære Størst-vært turen til Mølholm privathospital i Vejle. 

Til Ekstra Bladet roser han både privathospitalet og personalet, som han beskriver som “fantastisk”. Derudover fortæller han, at det tog omkring fire timer og så var han ude igen.

Peter Ingemann kunne blive behandlet på privathospitalet, da hans arbejdsplads, TV2, har en sundhedsforsikring som sørger for dette. Så han hurtigt kan komme på fode igen.

“Men sikke en nat. Det gør sgu lidt ondt. Men har gode piller,” fortæller han videre.

Arbejder fra konens garderobe

Han skal desuden holde sig i ro de kommende dage og passe ekstra godt på, de næste 7 - 14 dage.

“Om tre måneder skal jeg have kigget på den højre skulder, så der bliver ikke optaget på knallert i hele 2021, siger han med henvisning til sine programmer på TV 2, hvor han kører Danmark rundt på knallert.

Peter Ingemann løfter dog også sløret en lille smule, for hvad der ellers skal ske det næste år. Han fortæller at han også har to andre store satsninger, der skal laves. Men mere vil han ikke afsløre nu.

På nuværende tidspunkt er Peter Ingemann i gang med at lægge sidste hånd på et program, hvor han kører på knallert på Færøerne. Her besøger han blandt andet en ekskæreste.

Han fortæller, at han kan lave det hjemmefra konens garderobe, hvor der er god lyd. Han skal nemlig speake programmerne - og det bliver altså i slynge og på piller fortæller han.