Peter Ingemann: Jeg er blevet misbrugt på Tinder

19/02/2022

Nicolai Busekist

Foto: Hauerbach Peter/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
Tv-værten Peter Ingemann afslører, at han er blevet misbrugt på datingappen Tinder.

Mest læste i dag

Sociale medier og datingapps flyder med falske profiler, der udgiver sig for at være en anden.

Særligt kendte personer oplever, at de får stjålet deres billeder, som derefter misbruges i forskellige sammenhænge.

Den seneste person, der kan melde sig ind i gruppen af kendte, der har prøvet dette, er tv-værten Peter Ingemann.

I et opslag på Instagram afslører han nemlig, at han er blevet misbrugt på Tinder. Det er dog ikke første gang, at hans billeder bliver misbrugt, da han også har oplevet det på andre platforme.

"Jeg er blevet misbrugt på Tinder (lyder egentlig som en god overskrift i EB)…. Men det er jeg altså. Og det er da træls ligesom alle de andre gange bått-hoveder har misbrugt mit billede på Instagram og Facebook og laver falske profiler," skriver han.

Tilsyneladende er Peter Ingemann dog ikke helt forstående for, hvorfor han vil benytte netop hans billeder på en datingapp som Tinder.

"I dette tilfælde morer jeg mig nu mest og undrer mig," skriver han.

I denne forbindelse stiller han blandt andet spørgsmålstegn ved, hvorfor det på Tinder-profil er angivet, at han er 54 år, når han kun er 49 år.

"Hvorfor 54 år jeg er da kun 49…. Ser jeg så gammel ud," lyder det.

Derudover giver han udtryk for, at han ikke er helt forstående for, hvorfor man vælger hans billeder, hvis man forsøger at score.

"Til slut. HVORFOR I HEDE HULE HELVEDE OVERHOVEDET BRUGE MIG TIL AT SCORE??? Det har jeg da aldrig kunnet finde ud af. Jeg er jo lille og tyk og kører knallert. Brug dog Brad Pitt (helst et billede når han er ædru) eller Russel Crowe (samme forholdsregler som Brad)," skriver Peter Ingemann.

Foto: Instagram

Til slut sender han en opfordring til, at man er varsom, når man begår sig på diverse sociale medier og datingapps, da der er mange, der forsøger at bedrage og svindle.

Det er dog langt fra første gang, at Peter Ingemann oplever, at han bliver misbrugt på denne måde. Faktisk har han prøvet det flere gange før.

Blandt andet advarede han i 2019 om, at han blev brugt i en række falske reklamer, der forsøgte at bruge Peter Ingemann som frontperson til at få danskere til at investere i en kryptovaluta.

Anbefalet til dig