Peter Ingemann løfter sløret: Masser af sex og sprut

27/1/21 08:42

Sarah Steenfeldt

Peter Ingemann er især kendt fra TV 2 programmet Størst. I et afsnit besøger han blandt andet verdens største jernmine i Kiruna, i Sverige. Du kan se Størst på TV 2 Play. Foto: Heartland / TV 2
Nu afslører den populære tv-vært, at et helt nyt projekt er sat i søen.

Peter Ingemann er især kendt for sin værtsrolle på TV 2-programmet Størst - og også programmer som Ingemann og Vestkysten, og Ingemann og Færøerne, hvor han kører afsted på eventyr på sin knallert. 

Denne gang foregår det dog ikke på to hjul, men i stedet tager Peter Ingemann en tur tilbage i sine erindringer, fra den "Den Gyldne Hest" i Silkeborg. Han har nemlig kastet sig ud i, at skrive en ny bog:

"Forfatter med corona-hår, hører stemmer! En semi-autentisk bog (mere autentisk end semi) om familie-bodegaen, “Den Gyldne Hest” i Silkeborg og dens herlige klientel," indleder han sit opslag og uddyber, at håbet er at bogen udkommer til jul - som en form for en "brun bodega-julekanlender".

"Bogen kommer, hvis alt går vel ud til jul. Ja, det bliver en brun bodega jule-kalender uden nisser og trolde, men med masser af sex og sprut og hessian....Nu må vi se om der er interesse for den. Den får i hvert fald fuld gas, jeg hygger mig voldsomt og det overrasker mig, hvor lidt jeg egentlig behøver at digte," skriver han. 

Interessen er allerede stor

Tilbage i 2019 lukkede værsthuset Den Gyldne Hest i Silkeborg, som i 50 år langede øl over disken. Et ‘legendarisk’ sted bliver det beskrevet som, og der er også mange af Peter Ingemanns følgere på Instagram, der glæder sig til at læse bogen om den brune bodega. 

“Jeg skal helt sikkert læse din kommende bog.”

“Glæder mig til at læse den OG grine højt.”

“Den vil jeg glæde mig til. Du skriver skidegodt.”

“Jeg ønsker dig held og lykke med skriveriet og håber det også bliver en lydbog, som du selv har indtalt. Det er noget stærkt i at høre det fra hestens egen mule.”

“Den skal jeg selvfølgelig have føjet til samlingen.”

Sådan lyder nogle af reaktionerne ovenpå nyheden om en kommende bog fra Peter Ingemann. 

Du kan se hans opslag herunder:

Foto: Peter Ingemann/ Instagram

Foto: Peter Ingemann/ Instagram