Peter Ingemann melder ud: Bliver som minimum fyret

Peter Ingemann hilser på nogle af de lokale på vej fra Hanstholm til Vejlby Klit her i "Ingemann og Vestkysten'"Heartland/ TV 2

Peter Ingemann har sin nye bog på vej - og nu melder han, at den nok som minimum får ham fyret fra TV 2.

Bogen "Den Gyldne Hest" og kommer ifølge Peter Ingemann til efteråret. 

 

Tidligere har tv-værten ellers meldt at bogen ville udkomme omkring december, som en "brund bodega julekalender". 

 

Det er ikke længe siden, at han delte et lille uddrag fra bogen på sine sociale medier, som i den grad begejstrede følgerne.

Læs også

Regeringen siger nej

Jamen en film der kom på nethinden  forbudt for børn under 18 år. Det bliver er en bestseller. Tak for dig kære Peter," lød det blandt andet mellem de mange kommentarer.

 

"Den skal jeg helt sikkert eje," og "Forhelvede det er genialt, jeg glæder mig til den bog," lød det også.

 

Og nu er bogen altså endnu et skridt nærmere at være færdig, for nu kan Peter Ingemann nemlig præsentere et udkast til bogens forside.

"Jeg bliver hvertfald fyret fra TV 2 som minimum"

"Første udkast til en forside på min nye bog. Gyldendals ekstremt dygtige folk arbejder videre på den. Men vi har fat i noget her!
“Den Gyldne Hest - En erotisk brun bodegafortælling” er begyndt at skrabe med hovene i boksen. Det bliver beskidt, vulgært, mega-ukorrekt og krænkende…..og forhåbentlig skidesjovt," skriver Peter Ingemann på sin Instagram-profil.

Læs også

Afslører: Han er stadig rasende

Hvor han også skriver, at det jo er læserne der er dommere. 

 

"Manuskript er afleveret og bogen kommer til efteråret. Forhåbentlig. Det kan jo være Gyldendal slår korsets tegn og siger: Fandme nej! Hahahaha…..jeg bliver i hvert fald fyret fra TV2 som minimum," slutter han af i opslaget. 

 

 

 

 

Læs også