Peter Ingemann melder ud: Vil gøre det 7 dage i streg

07/3/22 12:36

Sarah Steenfeldt

Foto: Hauerbach Peter/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
I morgen skydes det i gang hos Peter Ingemann.

Hjælpen strømmer til Ukraine fra nær og fjern - og nu melder TV 2-vært Peter Ingemann sig også ind. 

I morgen kaster han sig over arbejdet og han håber at flere vil støtte op. Derfor har han nu delt et opslag på sin Facebook-profil.

"Hjælp Ukraine!!! …og en tyk mand med at komme lidt i form," lyder det indledningsvist fra Peter Ingemann. 

Fra i morgen vil jeg cykle for Ukraine. Jeg cykler fra tirsdag den 8/3 og 7 dage i streg. For hver km jeg cykler på den uge, donerer jeg 5 kr til en nødhjælpsorganisation der opererer i Ukraine. Jeg håber at Du, I eller et Firma vil gøre det samme…. Altså betale et eller andet beløb pr km jeg cykler," lyder det fra Ingemann. 

Han understreger også, at man jo naturligvis selv vælger hvad hver kilometer skal indbringe. 

"Da jeg ikke har tilladelse til at lave indsamlinger, skal I selv indbetale til den organisation I synes og efterfølgende evt ligge billede af jeres kvittering op på min side," lyder det desuden fra Peter Ingemann. 

Han skriver også, at firmaer også er velkomne. 

"Jeg lover at de 10 største bidragsydere der sender mig et billede i private beskeder, får et billede i mit slutopslag om en uge - altså en reklame - og en tak som jeg tillader mig at give på på vegne af Ukraine. Det er også her I andre kan ligge jeres billeder af kvittering," skriver Ingemann. 

Gem diskussionerne 

Peter Ingemann fortælle desuden, at han hver dag vil poste et billede af sin kilometer-tæller og dagens avis, så man som følger kan være sikker på der ikke er snyd. 

"Der er som sådan ingen betingelser for hvem I vælger at støtte, men det skal være en anerkendt nødhjælpsorganisation som Læger uden Grænser, Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp med mere som I indbetaler til. Altså nødhjælp, hjælp til mennesker i nød. Ok," skriver Peter Ingemann og fortsætter:

"Våben har de også brug for, men det lader jeg regeringerne i verden om at sørge for. Og hvad forventer jeg så at cykle pr dag? Eller på den uge???Tjaaaaa jeg er 49 år, har en ret jævn kondi, er lidt overvægtig og med dårlig fod og skulder….. så det…… Ok!??? Lets Roll."

Til slut understreger tv-værten at alle som kommer med sure opstød, vrede kommentarer og ligende, vil blive slettet omgående. Derudover slår han også fast, at det er i den gode sags tjeneste og derfor bør diskussionerne vente til en anden gang. 

Du kan se hele opslaget herunder: