Peter Ingemann siger stop: "Nogen kunne jo blive voldsomt kede af det"

27/10/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix
Nu kommer der et opråb og et vigtigt budskab fra den populære tv-vært.

Mest læste i dag

I dag lever vi i en verden, hvor tonen er grov - især også på de sociale medier. Folk ytrer deres holdninger uden omsvøb og ofte til folk der ikke har bedt om det. 

Netop det har Peter Ingemann oplevet et par gange den seneste tid, og det har nu fået ham til at komme med et opråb, i håb om at tendensen stopper. 

På sin Facebook-profil deler han derfor nu et opslag, hvor han opfordrer folk til at tænke sig om. 

"Kære alle! Dette er IKKE et opråb til at få noget medynk, medlidenhed… at nogen skal synes det er synd for mig. Jeg klarer mig fint - dont worry. Det her er et opråb til, at folk tænker sig om og overvejer om de selv ville bryde sig om det - de siger til andre. Jeg klarer mig, som sagt, men det er der måske andre der ikke gør," skriver han i opslaget og uddyber:

"Jeg har den seneste tid oplevet tre gange at folk har sagt til mig: “Er du ikke blevet lidt tyk, du er blevet gammel at se på…. og er du ikke blevet lidt slidt, du ser sådan ud” I dag stod jeg midt under en optagelse på Kronborg (vi har det bånd…smil) da en moden dame følte sig kaldet til at sige: “Ja, jeg kan godt forstå du holder dig på maven, for du er godt nok også blevet tyk. Den mave der. Der var en gang du kørte på cykel og var slank, det er du ikke mere. Der er jo ingen grund til at ligne ******”.

"Tænk jer dog lidt om"

Den populære tv-vært der netop nu er i gang med optagelserne til et nyt program der kommer på TV 2 til næste år, understreger at han ikke bliver ked af sådanne kommentarer - men han bekymrer sig om folk der gør. 

"Jeg understreger at ingen skal synes det er synd for mig, og ja jeg er blevet lidt tyk under coronaen (den skal have skyld for meget) og nej jeg bliver ikke ramt af det eller ked af det…. MEN FOR HELVEDE - jer der føler jer kaldet til at sige sådanne ting til andre mennesker, please TÆNK jer dog lidt om," lyder det fra Peter Ingemann, der også kommer omkring den hårde tone der er på de sociale medier:

"Tænk og overvej - og det gælder ikke mindst her på de sociale medier - om det I siger, skriver….ja råber, om det er noget I selv ville synes om at få at vide, være glade for, kunne bruge til noget….. eller hvad? Nogen kunne jo blive voldsomt kede af det? Please få hovedet ud af røven på jer selv…..please!," skriver Peter Ingemann og afslutter med, at opslaget er ment i bedste mening. 

Du kan se hele opslaget herunder:

 

 

Anbefalet til dig