Peter Ingemann slår fast: De unge har lidt og betalt en stor del af regningen

07/06/2021

Sarah Steenfeldt

Peter Ingemann er især kendt fra TV 2 programmet Størst. I et afsnit besøger han blandt andet verdens største jernmine i Kiruna, i Sverige. Du kan se Størst på TV 2 Play. Foto: Heartland / TV 2
Peter Ingemann mener, at de unge har betalt en stor pris under corona-pandemien.

Mest læste i dag

I weekenden var der fest hos Peter Ingemann - nærmere bestemt var der ifølge TV 2-værten 27 "dejlige gymnasieelever til fest i hjemmet.   Som de fleste forældre sikkert kan nikke genkendende til, så kan der ryge et glas eller en vase i svinget, når musikken spiller og de våde varer flyder. Det gjorde der også hos Peter Ingemann - dog var det i stedet "låget til lokummet", der ikke kunne holde til den vilde fest.    Det er dog ikke noget som har gjort den populære vært gal i skralden, han mener nemlig, at de unge allerede har betalt en særdeles høj pris under corona-pandemien. 
"Ja, ja hvor der handles - der spildes…. Og spilles (som Mylius sagde i Eldorado)
Havde i går 27 dejlige gymnasieelever til fest i huset og de var så søde og høflige…. Og fulde-smukke. Tror bare en stående venindesnak ovenpå mit fantastiske skylletoilet gik lidt for vidt til “Kesi’s dunkende rytmer”, lyder det fra Peter Ingemann i et opslag på Facebook, hvor han fortsætter: 

"Det går sgu nok"

"Men hvad fanden, det er det eneste der er sket og alt forladt Jeg synes i den grad at de unge har lidt og betalt en stor del af regningen for inddæmningen af corona. Nu er det tid at feste lidt igen og koster det så låget på mit lokum, ved I hvad, det går sgu nok," skriver han.   Herefter kommer han med en varm anbefaling omkring, at alle bør anskaffe sig et skylle toilet.   "Må jeg i øvrigt anbefale alle at få anskaffet sig et skylletoilet, man føler jo som om man var i middelalderen tidligere…. Altså før “nummi” blev ordentlig spulet. Ja ja Sorry, men det er jo fars dag, så lidt plads til platheder," lyder det, inden han sender en afsluttende hilsen til de festglade gymnasieelever.
"God dag til alle og tillykke med vores Grundlov, den er der mange i verden der misunder os. Og til jer unge der var her til fest i går! God bedring når I læser dette opslag ved 17-tiden og tak for I går. I er sgu nogle dejlige unger," afslutter han.
 

Anbefalet til dig