Peter Ingemann: "Tak for alt"

30/11/20 19:40

Sarah Steenfeldt

Peter Ingemann er især kendt fra TV 2 programmet Størst. I et afsnit besøger han blandt andet verdens største jernmine i Kiruna, i Sverige. Du kan se Størst på TV 2 Play. Foto: Heartland / TV 2
Sådan lyder ordene nu fra den populære tv-vært.

Peter Ingemann er især kendt for sin værtsrolle på TV 2 programmet Størst, derudover har han tidligere været vært på DR-programmerne Hammerslag og Den store bagedyst.

Desuden er Peter Ingemann kendt for at sige tingene med et glimt i øjet - og det er også tilfældet, når han nu "takker af", i et opslag på sin Instagram-profil. 

Der er nemlig en operation i vente, for den populære tv-vært. Faktisk skulle han ifølge opslaget på Instagram, møde i dag kl.16.00 til operation.

"Så går den ikke længere!!!
Efter i alt 2500 km på knallert og min halvhøje alder (nok mest den sidste årsag;) så har jeg fået konstateret “Indklemningsyndrom” i begge skuldre. Gamle gamle mand. SUK!!!Ja ja..... Nå, inden jeg om lidt lægges i fuld narkose så tak for alt. Skulle jeg skride i svinget, så er mit ønske at @andersbreinholt eller @mortenspiegelhauer vil færdiggøre udsendelserne fra Færøerne. Altså at de vil speake dem. Meget gerne i en ordentlig brandert," sådan skriver han i opslaget på sin profil. 

Premiere på nyt program og en masse PS

Peter Ingemann benytter også lejligheden til, at fortælle sine følgere, at der desuden er premiere på det nye program den 10 december.

"Har lige haft gennemsyn på det første program og det tegner rigtig godt. Premiere er planlagt til 10/12.
Dog med ømme skuldre. Hahaha. Og nu ingen jokes om det er den højre skulder kun.....overbelastning pga af for meget hotmovies..... DET ER BEGGE SKULDRE. Og siden salig John Holmes, har ingen vel brugt begge hænder. Gud hvor er jeg upassende, og jeg har ikke engang fået bedøvelse endnu....."

"God dag til jer derude. Ses på den anden side.
Kh
Peter"

"PS
Gud hvor er jeg sulten. Jeg faster jo."

"PPS
Det eneste jeg reelt er bekymret for, er de selfies der kan blive taget imens jeg er væk..... hahaha"

"PPPS
Nu har jeg også prøvet at være glatbarberet i armhulen. Det stikker ad H til..... har ondt af jer kvinder....altså de af jer som barberer jer under armene....." 

Det er allerede strømmet ind med kommentarer til opslaget. 

Blandt andet skriver en følger: 

"De bedste ønsker om vellykkede operationer samt snarlig bedring. Håber, du inden op. har fået aftalt, hvem der den første tid skal tørre dig i rumpen..."

Det forsikrer Peter Ingemann dog straks om, ikke bliver noget problem, da han har et spule toilet fra Geberit.

Herunder kan du se opslaget fra Instagram:

Foto: Instagram

Foto: Instagram