Peter Ingemann vild af begejstring: Slutter med et brag

08/03/2021

Sarah Steenfeldt

Peter Ingemann hilser på nogle af de lokale på vej fra Hanstholm til Vejlby Klit her i "Ingemann og Vestkysten'"Heartland/ TV 2
Tv-værten kan knap få armene ned, efter en helt fantastisk "slutspurgt" søndag.

Mest læste i dag

Sødnag var sidste dag i auktionen om Peter Ingemanns gule knallert hjelm - og dermed også enden på vild auktion.

I forbindelse med programmet Ingemann, Fyn og Lolland-Falster har tv-værten været forbi den lille by Snave i Assens Kommune. Siden "Polle fra Snave"-universet i starten af 00’erne har der været en stor interesse i byskiltene fra Snave, som i årenes løb har resulteret i en del stjålne skilte.

Omtalen af byen i Peter Ingemanns program har ribbet op i interessen, og i den seneste tid er det blevet stjålet byskilte til den nette sum af 7.500 kroner. 

Derfor sendte han en undskyldning til Assens Kommune, og som et plaster på såret startede han en auktion på sin gule knallerthjelm. De første 7.500 kroner skulle gå til til Assens Kommune, da det svarer til udgiften af fem stjålne Snave-byskilte. Alt over 7.500 kroner vil blive doneret til Blå Kors, da Peter Ingemann synes, de gør et fantastisk stykke arbejde.

I går sluttede auktionen, og nu har han afsløret, hvad der er blevet samlet ind.

“En dejlig søndag”

I et opslag på Facebook afslører Peter Ingemann, at auktionen er gået over al forventning.

“50.001 kr for min gule hjelm. Auktionen sluttede med et brag,” skriver han og uddyber:

“Sikke en slutspurt og sikke en dejlig søndag. Har hverken nået bad, barbering eller tanke på mit tøj og hår. Har siddet ved computeren og fået bud ind hele morgenen. Beklager mit udseende. Hold kæft hvor er jeg glad på modtagernes vegne. Og ja, jeg er bare glad,” skriver han til opslaget, som du kan se nederst i artiklen.

Men faktisk ender pengene ikke hos Assens kommune alligevel. Peter Ingemann forklarer, at de “meget smukt” har takket nej og bedt ham om at sende pengene til gode formål i stedet. Derfor har TV 2-værten nu valgt at sende halvdelen af pengene til en byfest.

“Halvdelene af pengene går til “SNAVEFESTEN” - en byfest der understøtter idræt og sammenholdet i den lille by, der får sine skilte stjålet,” skriver han og tilføjer:

“Og den anden halvdel går til Blå Kors, som altid kæmper indædt for de udsatte i vores samfund.”

 

 

 

           

F