Peter Madsens nye kone: "Han kunne blive den bedste far"

10/9/20 08:49

Christian Granhøj Skouboe

Den 39-årige mor til to er gift med Peter Madsen. Foto: Facebook.com
Livstidsfangen Peter Madsen fungerer som bonusfar for to helt unge drenge, fortæller hans nye hustru.

Peter vil være et perfekt forbillede. Så klar beskeden fra Jenny Cupen. Hun blev kendt i hele Danmark, da hun blev gift med livstidsfangen Peter Madsen, der blev dømt for at have dræbt og parteret den 30-årige svenske journalist Kim Wall. 

Selv fra fængslet er det lykkedes Peter Madsen er opretholde flere romantiske forhold. Det har streamingtjenesten Dplay samt diverse danske medier flere gange dokumenteret. Det trak da også overskrifter i hele landet, da Madsen blev gift med 39-årige Jenny Cupen. Hun har to unge sønner fra et tidligere ægteskab, som Peter Madsen nu fungerer som bonusfar for. 

Den bedste far

Russiskfødte Jenny Cupen bor i dag i Finland sammen med sine to sønner. Det meste af kontakten med Peter Madsen foregår over telefonen, fortæller hun. Netop sønnerne kender til Peter Madsen, men har ikke mødt ham. Det tillader Kriminalforsogen nemlig ikke. 

"Jeg er sikker på, at han kunne blive den bedste far og mandlige rollemodel, som han var det i 15 år inden tragedien den 10. august 2017," siger Jenny Cupen i et interview med mediet Knife.

Jenny Cupen og Peter Madsen blev gift 19. december sidste år. Selvom den 39-åriges sønner aldrig har mødt den drabsdømte, så er en af sønnerne opkaldt netop efter Madsen. Han hedder Peter.