Peter mødte 30 minutter før hver dag i 30 år i Kvickly: Bare vent til du læser, hvordan han blev takket

Foto: Shutterstock
Det hårde arbejde giver pote efter 30 år.

Mest læste i dag

Denne artikel blev udgivet for første gang i september 2023.

Peter Skjoldborg er navnet på Danmarks måske mest rutinerede flaskedreng, og i fredags blev han takket for sin lange tjeneste på posten.

Det skriver Fyns Amts Avis.

Med omtrent 30 års erfaring på bagen er det ikke forkert at sige, at Peter Skjoldborg kender pantsystemer lige så godt, som han kender sin egen baglomme.

I fredags fik han en ny titel, der netop sætter en stor streg under dette, da han blev forfremmet til flaskechef i Kvickly.

I samme ombæring som Peter Skjoldborgs forfremmelse, blev en ny flaskeautomat indviet, hvorfor han nu skal stå i spidsen for den nye millioninvestering i butikken - og det er han glad for:

“Man kan mærke, at man er noget værd”, fortæller han.

Elsker sin hverdag

Nogle har måske en fordom om, at livet som flaskedreng er ensformigt, men den fordom maner Peter Skjoldborg til jorden:

“Ej, det er de ting, man går og laver. Der er jo ikke rigtig to dage, der er ens, fordi man laver forskellige ting.”

Udover at passe automaten har han også en hånd inde over alt sodavand, saft og juice i forretningen.

På imponerende vis møder Peter Skjoldborg endda 30 minutter, før han skal hver dag - noget som de færreste lønmodtagere rundt omkring i landet kan bryste sig af.

Kvicklys kendte flaskedreng

Peter Skjoldborg fortæller yderligere, at kunderne, som han i øvrigt elsker at hjælpe, også genkender ham, hvis han er kommet på ‘afveje’.

“De ved jo, hvem man er. Hvis du har fri og går en tur over i Rema 1000, så siger kunderne: ”Hvad laver du her?”, fortæller han.

Den nye flaskeautomat kan med et snuptag indtage 100 flasker, der altså kan være forsvundet ind i maskinen i løbet af blot få minutter.

Det er noget, der kan bringe glæde frem i den nyudklækkede flaskechef, der beskriver sin glæde som en 12’er på en 11’er-skala.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig