Peter Mygind takker akutklinik efter blodigt uheld: Nu forklarer han, hvad der skete

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Peter Mygind har nu løftet sløret for, hvordan han kom galt af sted.

Mest læste i dag

Den evigt populære Peter Mygind har medvirket i et utal af danske film og serier.

Han er blandt andet kendt fra serier som ‘Nikolaj og Julie’, ‘Sommerdahl’, ‘Borgen’, ‘Anna Pihl’, ‘Min søsters børn’ og mange flere.

På sin Instagram-profil deler han jævnligt glimt fra både privat- og arbejdsliv med sine knap 44.000 følgere,m og det har han nu gjort igen.

Han har i sin story delt et billede af sig selv, hvorpå det kan ses, at han er kommet galt af sted. Peter Mygind ser nemlig slet ikke ud, som han plejer.

Han efterlader dog ikke sine følgere i uvished, da han forklarer, hvad der er sket - og ifølge skuespilleren selv, er der tale om et tennis-uheld:

“Man behøver ikke at gå efter bolde. Husk at pas på jer selv i det nye år,” skriver han til billedet.

Derudover sender han også en tak til akutklinikken på Gentofte sygehus.

“Jeg faldt meget uheldigt i en tenniskamp tidligere, og er blevet syet med seks sting og muligvis en brækket næse. Men jeg er heldigvis ok,” lyder det fra den folkekære skuespiller, der til slut sender en stor tak til personalet på sygehuset.

“Tusind tak til Gentofte Akutklinik for fantastisk behandling,” skriver Peter Mygind til slut.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig