Peter Schmeichel afslører navnet på Kasper Schmeichels datter

Foto: Shutterstock

I sin nye bog afslører målmands-legenden navnet på sit nye barnebarn

Kasper Schmeichel havde en travl sommer. Han vandt FA-cup trofæet med sit klubhold og så nåede han hele vejen til semifinalen ved årets EM sammen med landsholdet. Efter nederlaget til England, fortalte Schmeichel den fremmødte presse, at han nu ville hjem til sin nyfødte datter. Det var første gang, at offentligheden hørte, at målmands-muren nu var far til tre. 

Hidtil har der ikke været meget kendt om den lille pige, der har to storesøskende, der er født i henholdsvis 2010 og 2012. Nu løftes sløret dog en smule. Det er dog hverken Kasper Schmeichel eller hans hustru Stine Gyldenbrand, der fortæller om deres nyfødte. 

Det er istedet den stolte farfar, Peter Schmeichel, der nævner familiens nye medlem i en ny bog

Læs også

Katrine Engberg jubler: Tredje gang er lykkens gang

Afslører navnet

Peter Schmeichel har netop udgivet bogen One, som er en selvbiografi, hvor målmands-legende lukker offentligheden lidt længere ind i privatlivet. 

Heri fortæller Peter Schmeichel blandt andet, at den lille pige blev født lige midt imellem to store turneringer. Hun blev født den 17. maj. Det er blot to dage efter, at Kasper Schmeichel og resten Leicester City vandt FA Cup-trofæet. Derudover var der på daværende mindre end to uger til, at målmanden skulle i corona-boble sammen med resten af landsholdet som optakt til årets EM, der skulle spilles på forskellige stadions på tværs af Europa. 

Farfar Schmeichel afslører også den nyfødtes navn. Hun har fået navnet Nanna Sofie

Læs også

Hver femte bryder loven uden at vide det: Nu advarer politiet