Petra Nagel har sendt sin sidste 'Go' aften Live' på TV 2: Det skal hun nu

Af: Thea Andersen

|

18/08/2023

Nyheder
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Petra Nagel har netop sendt sin sidste 'Go' aften Live'.

Lige nu læser andre også

I går, torsdag den 17. august, sendte Petra Nagel sin sidste 'Go aften Live' i lang tid.

Den garvede tv-vært går nemlig på barsel og bliver om kort tid mor for tredje gang.

I forvejen er hun mor til Pelle på fem år og Rosa på to år, som hun har sammen med ægtefællen Asbjørn Munk. Dermed bliver fire snart til fem for familien.

På Instagram har holdet bag 'Go aften Live', hele Danmarks underholdende og aktuelle talkshow, delt et opslag, hvor de til et billede af Petra Nagel udtrykker, at de kommer til at savne hende.

"Petra Nagel sender sin sidste Go’ aften Live, inden hun går på barsel. Vi kommer til at savne dig! Se med, når vi sender Go’ aften Live kl. 17.20 på TV 2 eller på TV 2 Play," skriver kanalen efterfulgt af hashtagsene #gotv2dk og #tv2play.

Udover tjansen som vært på TV 2s 'Go Aften Live' er Petra Nagel blandt andet kendt fra en række DR-programmer som for eksempel 'Petra dater hele verden' og 'Petra får en baby'.

Desuden er hun også kendt for sin værtsrolle på TV 2s dating-programmer 'Bachelor' og 'Bachelorette'.

Hendes afløser

Imens garvede Petra Nagel er på barsel, overtager Divya Das værtstjansen på 'Go' aften Live'.

Divya Das, der er uddannet geograf fra Københavns Universitet, har siden 2006 været ansat på TV 2.

Efter mere end seks år som TV 2-korrespondent - de seneste to år som EU-korrespondent i Bruxelles - vender Divya Das tilbage til Danmark, hvor hun fra 1. september afløser Petra Nagel.

"'Go' aften Live' er et program med tid til fordybelse, og efter de seneste mange år i udlandet med nyheder i højt tempo bliver det spændende og udfordrende at kaste sig over et andet tv-format. Jeg glæder mig til igen at arbejde med en af de mest interessante discipliner inden for journalistikken - nemlig det gode interview. Dér, hvor nærvær og nysgerrighed er altafgørende," siger Divya Das og fortsætter:

"Jeg kan fornemme, at det er en superambitiøs og stærk redaktion, jeg kommer hjem til, og så kender jeg en del af mine kommende kolleger rigtig godt i forvejen. Så selvom jeg er ny på Go’-holdet, så føles det allerede velkendt."

Læs mere om dette herunder.

Anbefalet til dig