Philine Roepstorff gør det igen: ‘Lufter’ brysterne

Af: Thea Andersen

|

24/11/2022

Nyheder
Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/Ritzau Scanpix
Den verdenskendte model har aldrig været bleg for at forkæle hendes følgere - og det beviser hun nu, at hun stadig ikke er.

Mest læste i dag

Det kan godt være, at Philine Roepstorff er fyldt 30 år, men det ændrer ikke på det faktum, at hun ikke har noget problem med at forkæle hendes følgere - og nu gør hun det igen.

På Instagram har hun nemlig delt et billede, hvor hun ‘lufter’ brysterne foran spejlet, skriver Dagens.dk.

Det er bestemt ikke første gang, at man ser influencer- og modellen dele afslørende billeder på det populære sociale medie. 

Man skal ikke mange uger tilbage før dette var tilfældet, og det er tilsyneladende noget hendes følgere er ellevilde med. 

Billedet, der er taget foran, hvad vi må formode er hendes spejl, har i skrivende stund fået knap 4.000 likes. Her står den 30-årige Philine Roepstorff, der privat danner par med landsholdsspilleren Jacob Bruun Larsen, kun iført trusser, og læner sig op af væggen, mens hun bruger den ene arm til at holde foran hendes bryster.

Det ligger frit tilgængeligt på hendes Instagram-profil, hvorfor du ikke behøver at følge hende, for at kunne se goderne. 

Se billedet nedenfor.

Hvis du gerne vil se andre flotte billeder af modellen, så kan finde hendes Instagram via dette link.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig