Philine Roepstorff gør det igen – smider kludene: Overlader næsten intet til fantasien

Af: Thea Andersen

|

04/12/2022

Nyheder
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Hun har gjort det før, og nu gør hun det igen.

Mest læste i dag

Det kan godt være, at Philine Roepstorff har rundet de 30 år, men det ændrer ikke på det faktum, at hun ikke har noget problem med at forkæle hendes følgere.

Det viser hun igen i et opslag på det populære sociale medie Instagram, hvor man ikke just kan klandre hende for at have overladt meget til fantasien.

Det er bestemt ikke første gang, at Philine Roepstorff tiltrækker sig masser af opmærksomhed ved at dele letpåklædte billeder på hendes Instagram-profil. Man skal ikke mange uger tilbage, før dette var tilfældet - og det er tilsyneladende noget hendes følgere er ellevilde med.

På billedet kan man se den smukke model, der ligger på standen iført bikini og nyder sydens sol, og på bare 22 timer har det fået knap 1.150 likes.

Det ligger frit tilgængelig på hendes offentlige Instagram-profil, hvorfor du ikke behøver at følge hende, for at kunne se goderne.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig