Pia Kjærsgaard skifter kurs: ”Det var meget imponerende og poleret”

Nyheder
Det er her Pia Kjærsgaard plejer at slå sine folder. Foto: Shutterstock.
Pia Kjærsgaard begår sig for det meste i Folketinget, og det er da også her, man mest kender hende fra.

Mest læste i dag

På det seneste er hun dog kommet på det sociale medie Instagram – og det går ikke stille for sig. Selv har hun udmeldt, at hun vil være større end profilen Anders Hemmingsen, som mest lever af at lægge videoer op der gør grin med folk.

Fra politiker til biker

Pia Kjærsgaard, der har rundet 73 år, deler alt fra småt til stort på sin nye Instagram profil. Blandt andet er det blevet foreviget at hun fik en is eller da hun modtog værnemidler fra Taiwan, hvilket skabte en hæftig debat, da hun selv havde brokket sig over at sundhedsminister Magnus Heunicke, havde forsøgt at få god omtale ved at møde op og modtage værnemidler fra Kina.

For nylig var Pia Kjærsgaard på Enø, og her skabte hun igen opmærksomhed omkring sin person og på hendes Instagram-profil.

Pia Kjærsgaard var afsted med sin mand i deres sommerhus, og her fik hun sig en oplevelse som man ikke lige får hver dag. 

Efter et besøg hos bageren, så Pia Kjærsgaard en kæmpe motorcykel, og det var for fristende for Pia Kjærsgaard, der ikke kunne dy sig, og derfor spurgte ejeren, om hun måtte prøve at sidde på den. 

Biker-Pia

Heldigvis for Pia Kjærsgaard gav ejeren hende lov, og selvfølgelig skulle det foreviges på Pias Instragram-profil og deles med hendes følgere:

”Så siger jeg til dem: Skal jeg ikke have styrthjelm på? Men så sagde de, at den er indregistreret som bil. Den er af så stor vægt og størrelse, at man ikke behøver styrthjelm. Det var meget imponerende og poleret, som jeg ved ikke hvad,” fortæller Pia Kjærsgaard til BILLED-BLADET.

 

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig