Pilot kommer med afsløring: Du gætter aldrig, hvor din afføring på flyet ender

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Har du undret dig over, hvad der sker med din afføring, når du går på toilettet i et fly? Nu kommer en pilot med et lettere chokerende svar.

Mest læste i dag

Mange har nok prøvet at gå på toilettet i et tog, hvor afføringen blot ryger ud på skinnerne under toget. 

Måske på en ferie i udlandet eller måske herhjemme, hvis man er gammel nok. 

Sådan er det dog heldigvis ikke længere i Danmark, men hvordan er det nu lige ombord på fly? 

Det har en pilot forklaret i en video, som har efterladt hundredevis af TikTok-brugere målløse. 

Lort, tis og toiletpapir bliver nemlig ikke blot kastet ud i luften, når man besøger 'det lille hus' i 10 kilometers højde, som mange ellers tilsyneladende tror. 

Det bliver ombord på flyet. 

"Når du er på et fly og skal på toilet, hvor forsvinder det så hen? Vidste du, at når du skyller ud i toilettet på et fly, så bliver det faktisk ikke smidt ud over befolkningen under dig," har piloten Garrett således forklaret i en video på TikTok, hvor han desuden har uddybet: 

"Det føres gennem rør til forenden af flyet og de forseglede rum, som de ansatte på jorden ved endestationen tømmer for al affald."

I videoen forklarer han desuden, at der på en Boeing 747 kan være hele 1.200 liter spildevand ombord, hvilket svarer til, at passagererne kan skylle ud mere end 1.000 gange.

Hør hele Garretts forklaring herunder (artiklen fortsætter under videoen):

Garretts video er blevet set mere end fire millioner gange, og næsten 1.500 mennesker har skrevet en kommentar til videoen; heraf er de fleste overraskede over forklaringen. 

"Siden jeg var et barn, har jeg troet, at piloten skyllede det ud, når flyet var over vandet. [...]," har én TikTok-bruger således skrevet. 

Du kan se flere af Garretts videoer om fly og livet som pilot på TikTok, hvor han går under navnet @flywithgarrett og har næsten 500.000 følgere. 

Anbefalet til dig