Pilou Asbæk deler fantastisk nyhed

Af: Thea Andersen

|

02/12/2022

Nyheder
Foto: Jens Nørgaard Larsen Og Agnete Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Nørgaard Larsen Og Agnete Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Skuespilleren har købt filmrettighederne til bogen »Amdi bliver til«.

Mest læste i dag

Den kendte skuespiller er så vild med bogen »Amdi bliver til«, som er skrevet af Rune Skyum-Nielsen i samarbejde med Thure Lindhardt, at han nu har købt rettighederne til den.

Det afslører Pilou Asbæk i et opslag på Instagram, hvor han står sammen med bogens forfattere.

"Kære venner…fantastiske nyheder Nogle gange i ens liv opstår der muligheder, som man bare må følge til dørs," lyder det indledningsvist fra den 40-årige skuespiller, som fortsætter:

"Da jeg læste Rune og Thures sindssygt fascinerende og gennemresearchede bog om Amdi, måtte jeg simpelthen død og pine skaffe rettighederne til den med henblik på at lave en EPISK serie om en af de mest sagnomspundne karakterer fra den nyere Danmarkshistorie, nemlig Morgens Amdi Petersen."

Han fortsætter med at fortælle, at han altid har været fascineret af myten. Alligevel blev overrasket, da han læste bogen, som udkom her i sommers.

"Den tanke var jeg ikke alene om at få, men det lykkedes og hurra for det, for bogen er altså (hvis du ikke allerede har læst den) fuldstændig fantastisk. Vitterlig årets julegave. Den giver et yderst sjældent samt sandfærdigt indblik i en person, der om nogen har været med til at dele vandene, ikke kun i vores lille andedam, men også på verdensplan. Jeg har altid været fascineret af myten Amdi, men jeg anede ikke, hvor vild, visionær og uregerlig han var, allerede før han grundlagde Tvind," skriver han.

Anbefalet til dig