Pinsen bød på sol og fem nye millionærer: Er du en af dem?

02/6/20 14:00

Julie Møller

Foto: Shutterstock
For fem danskere blev pinsen ekstra god i går.

Solen har vist sig fra sin gavmilde side i år, og det er der mange danskere, der har nydt godt af. Derudover er der fem personer fra Bornholm, Nykøbing Falster, Esbjerg, Odense og Birkerød, der har haft en ekstra rar pinse. De er nemlig blevet millionærer efter at have spillet Eurojackpot, Lotto og Keno. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse. 

Tilsammen har de nyklækkede millionærer vundet omkring 12 millioner skattefri kroner. To af vinderne, der havde købt deres kuponer på Bornholm og i Nykøbing Falster, kunne allerede fredag aften juble efter trækningen i det store europæiske lotteri Eurojackpot. De vekslede nemlig hver især kuponer med 5+1 rigtige tal til en gevinst på 4.471.879 kroner.

Pinsens øvrige millionvindere måtte vente en dag længere, før de kunne hæve armene over hovedet. Det var nemlig først efter Lotto trækningen lørdag aften, at to af dem fik noget at glæde sig over. Den ene vinder har købt sin kupon i Løvbjerg Supermarked i Odense, men den anden vinder, som er PLUS-abonnent, bor i Esbjerg. 

Ingen af dem havde ganske vist syv rigtige på deres kuponer, men de blev udtrukket i Lottos Millionærgaranti, hvor der hver uge bliver trukket lod om 2x1 millioner kroner blandt alle spillede rækker.

Pinsens femte og sidste millonær vandt lørdag 1 million kroner i Keno. Den heldige vinder, der kommer fra Birkerød, ramte ni rigtige tal, og det udløste altså en milliongevinst.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderne fra Bornholm, Odense og Nykøbing Falster, oplyses der i pressemeddelelsen.