PLAY åbner ny rute til sommer: Vil gøre dette land til danskernes nye drømmedestination

Af: Ida Hansson

|

10/01/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Inden længe kan danskerne se frem til en ny rute med flyselskabet PLAY.

Mest læste i dag

Det islandske flyselskab, PLAY præsenterer i dag sin femte nordamerikanske destination, Toronto i Canada.

Det er ikke mere end tre år siden, at PLAY blev grundlagt, men selskabet kan allerede bryste sig af 31 destinationer i Europa og USA, der er forbundet af Keflavik Lufthavn i Reykjavik på Island. PLAY har indtil nu haft fire nordamerikanske destinationer i Nordamerika, men nu sætter selskabet en ny knappenål i Toronto, Canada.

"Jeg tror, at alle, der har været i Canada, kan bevidne, at det er et land, der har fantastisk meget at byde på. Man kan shoppe, man kan stå på ski, man kan dykke ned i en spændende historie og ikke mindst opleve en overvældende natur, som næsten ikke findes smukkere," siger CEO, Birgir Jónsson.

Den nye rute til Toronto i Canada vil være tilgængelig for rejsende fra alle PLAY’s danske lufthavne, herunder Aalborg, Billund, Aarhus og København. Birgir Jónsson ser frem til at give danskerne en prisvenlig mulighed for at komme nemt til den Nordamerikanske destination:

”Det er få dage siden, at vi offentliggjorde tre nye danske lufthavne fra Aalborg, Aarhus og Billund. Udover disse lufthavne, har vi en rute fra København Lufthavn, der har eksisteret i et år og går strygende. Hos PLAY ser vi det som en kæmpe styrke, at vi har mulighed for at sende danskere fra hele Danmark nemt over Atlanterhavet, med et kort stop på Island, hvor man lige kan nå at strække benene”, siger han.

Den nye rute til lufthavnen, John C. Munro Hamilton International Airport, i Toronto, Canada vil åbne den 22. juni 2023. Indtil 31. januar er der tilgængelige priser ned til 1000 kroner pr. billet, hvorefter prisen vil justeres til priser fra 1099 pr. billet. 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig