Plejehjemspersonale hyldes efter livsbekræftende dansevideo

02/8/20 10:15

Per Broch

På plejehjemmet ved Randers danser man med de ældre. Det vækker begejstring. Foto: Facebook
Plejehjemmet Kongsgården har været i vælten den sidste måned. Nedværdigende optagelser blev offentliggjort af Ekstra Bladet og TV2 og danskerne rasede over den behandling de ældre fik.

De mange optagelser, der pludselig så dagens lys fik Ældreminister Magnus Heunicke til at love ændringer i ældreplejen som følge af skjulte TV2-optagelser

Heldigvis er de slemme optagelser ikke hele sandheden om ældreplejen i Danmark. Mange steder rundt om i Danmark, findes der hjem for ældre, hvor de ansatte tager deres opgave meget alvorligt og giver de ældre den pleje, de fortjener.

Derfor er det vigtigt, at der også kommer fokus på de steder, der gør det godt. Et af de steder, der har fået positiv opmærksomhed, er Landsbyen Møllevang, der på deres Facebook-side har delt nogle livsbekræftende dansevideoer, hvor deres beboer danser med personalet.

Se bl.a. nedenstående video, hvor en af beboerne får sig en svingom. Og kig ind på deres Facebook-side for flere dansevideoer.

Landsbyen Møllevang ligger i Randers. Følgerne på plejehjemmets Facebook-side er begejstrede for, hvad de ser.

"Jeg bliver glad helt ind i min sjæl," skriver en af følgerne.

"Man bliver glad, når man ser det. Bare andre plejehjem gjorde det samme," skriver en anden.

Med denne artikel vil vi gerne hylde det personale, der tager deres opgave seriøst og giver beboerne en god oplevelse. Du kan gøre det samme ved at dele artiklen.