Pludselig stod hun midt på torvet: By fik uventet besøg af Mary

16/6/20 08:07

Nanna Christina Smidt

Hvad gør man, hvis man pludselig har en kronprinsesse stående midt på torvet. I Ringkøbing fik de sig noget af chok, og kunne ikke tro deres egne øjne, da kronprinsesse Mary dukkede op på torvet.

Det plejer at være planlagt længe i forvejen, når de kongelige dukker op. Men på en helt almindelig hverdag stod kronprinsesse Mary pludselig midt på torvet. Så det var noget uventet, og noget der fik borgerene til at kigge en ekstra gang.

Smilede på byens torv

Ringkøbing fik sig noget af en overraskelse, da Mary kom uanmeldt på besøg.

En smilende Mary var pludselig at finde midt på byens torv. Det skriver BILLED-BLADET. 

De lokale var lidt i chok, da det virkelig ikke er hver dag, at man får besøg af en kronprinsesse – og så endda vores egen Mary.

Ville se svigerfars skulptur

Mary havde parkeret sin bil på Torvegade i Ringkøbing, og omkring klokken 13.30 ville hun ud og se sin svigerfars skulptur.

Prins Henrik havde før sin død lavet bronzeskulpturen "Miss Ringkøbing", som nu pryder torvet i Ringkøbing.

Var alligevel i nærheden

Kronprinsesse Mary var på opgave tæt på Ringkøbing, og derfor ville hun se skulpturen, når nu hun var så tæt på.

Kronprinsessen havde deltaget i åbningen af oplevelsesuniverset Naturkraft, og efter denne arbejdsopgave tog Mary altså til Ringkøbing for at se skulpturen.

Ikke helt uventet for alle

Det var den pensionerede gymnasielektor Lars Egelund, der havde fået ideen om det improviserede besøg. 

Herefter kontaktede han kongehusets kommunikationsafdeling med sit forslag om besøget, og det synes de var en god idé. Lars Egelund var da også selv til stede på torvet, da Mary kom forbi for at se skulpturen, og derfor kunne han tage et billede kronprinsesse Mary sammen med skulpturen.