Pludseligt blev vennerne nervøse: Det skulle de aldrig have gjort

12/11/20 08:48

Christian Granhøj Skouboe

Mandens venner troede straks, der var noget alvorligt i vejen, da han blev helt bleg.

Mange danskere har før eller siden købt en Lotto-kupon og håbet, at netop de ville vinde den store bandit i denne uge. Det er dog en oplevelse, som er de færreste forund.

En mand i halvtredserne fra Varde Kommune oplevede forrige lørdag det, alle Lotto spillere drømmer om.

Han vandt en milliongevinst netop som han sad midt i en middag med gode venner, da han efter Lotto trækningen smugkiggede på sin telefon og så, at der var kommet en mail fra Danske Spil.

"eg tænkte, at det var besked om den 50’er, jeg plejer at vinde. Men så stod der et 1-tal og en masse nuller. Aldrig har mit hjerte banket så hurtigt. Jeg rystede nærmest over hele kroppen," fortæller manden til Danske Spil.

"De andre kunne godt se, at jeg blev helt bleg, så det fløj bare ud af mig: Jeg har sgu vundet en million."

Havde ingen rigtige tal

Den nybagte millionær vandt på Millionærgarantien fra Lotto, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige.

"Man kan roligt sige at stemningen til middagen steg et par takter, og vi fik da også nogle ekstra drinks. Det var sjovt at sidde og tale om, hvad man kan bruge alle de penge til," lyder det fra millionær nr. 3737.

Manden understreger dog, at pengene hovedsageligt skal bruges fornuftigt.

"Min kone og jeg har en alder, hvor det vil være smart at få lagt noget til side, til når vi engang går på pension. Derfor vil vi tænke grundigt over, hvordan vi kommer til at bruge gevinsten. Men vi har to voksne børn, som vi rigtig gerne ville dele nogle oplevelser med. Så i stedet for at få penge i hånden, vil vi hellere bruge dem sammen med dem. Det er jo oplevelserne, man husker i det lange løb."

Parret har kun delt nyheden om gevinsten med deres børn og så de venner, der var på besøg den aften.

"Vi har besluttet ikke at fortælle om pengene til andre familiemedlemmer på nuværende tidspunkt. Vi har ikke lyst til, at det skal skabe splid eller misundelse. Måske vil vi sige det om mange år, når pengene er godt brugt. Men for nu holder vi det som en lille hemmelighed."